BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

A zene önmagán kívül semmit sem képes kifejezni.

2010. július 25., vasárnap

Hüvelykujj

Ha most belemész egy titkos szerelmi kapcsolatba, akkor örökre harmadik maradsz, a választottad sohasem fog elválni. Szakítsd meg ezt a veszélyes kapcsolatot, mert ha nem így teszel, akkor előbb-utóbb a káros szenvedélyek útjára lépsz, ami miatt később nem leszel már önmagad.

Mutatóujj

Lelked tele van félelemmel, aggódással, ami szinte megbénít. Segítséget most ne baráttól, jó ismerőstől, esetleg jóstól kérj, hanem partneredtől, kedvesedtől. Még akkor is, ha éppen nem túl rózsás jelenleg a kapcsolatotok, ugyanis amikor szerelmed megtudja, hogy milyen gondod van, lelkileg közelebb kerül hozzád, és mindenben segíteni fog.


Középső ujj

Bízz magadban, hiszen egy olyan lélek védelmét élvezheted, aki egykor a családod tagja volt. Ha hiszel az angyalokban, akkor tudod, a védőangyalod veled van, és megóv a bajtól.
Ha partnered szakítani akart veled, mert egy titkos harmadik volt a láthatáron, most rájön arra, hogy te vagy az igazi, és nélküled nem tud élni. Akar téged, és minden megtesz érted.


Gyűrűsujj

Az a melegség, az a biztonság, amelyre szükséged van, nemsokára a tiéd lesz. Élvezni fogod a következő napok minden percét, és valóban úgy érezheted, hogy boldog életed van. A párkapcsolatodban nagy változás készülődik, aki eddig megalázott, és akit nem tudtál elengedni, azt végre sikerül kitörölni a lelkedből, hiszen megérkezik az, aki az igazi lesz.

Kisujj

Le kell győznöd a negatív gondolkodást, és be kell bizonyítanod, hogy értékes ember vagy. A lustaságoddal, és a kisebbrendűségi komplexusoddal is meg kell birkóznod. Néhány barát, vagy ismerős kísértéseinek komolyan ellent kell állnod, ők ugyanis rossz útra terelhetnek. Ha most nem tanulsz, nem igyekszel, egy csodálatos lehetőség csúszik ki a kezeid közül, és nem teljesíted a karmád, vagyis, hogy sokra vidd az életben.

0 megjegyzés: