BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

A zene önmagán kívül semmit sem képes kifejezni.

2009. december 20., vasárnap

Horoszkóp

A Nyilas a világegyetem kalandora. Annyira vidám, jókedvű vagy, hogy úgy tűnik semmi gondod a világon. Barátként mindig segítesz, és soha nem vársz érte semmit cserébe.

rossz oldalad: nyughatatlan természeted miatt nem tudsz letelepedni. Olyan férfira van szükséged, aki szabadságot és izgalmat nyújt, és nem hagyományosan tekint az életre. A ragaszkodó, bizonytalan és féltékeny típus nem a te eseted.

A szerelmi ügyeket túlságosan általánosan szemléled. A cél érdekében próbálj ezen változtatni, hogy megtarthasd a kapcsolatot. Ne zárd ki minden áron az érzelmeket és a drámaiságot. Megtalálhatod az egyensúlyt a te és kedvesed szükségletei között.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Te és a Nyilas - férfi: Szeresd és hagyd el, majd szeresd újra! Két Nyilas úgy gondolja, a szommszéd fűjemindig zöldebb, de végül mindig haza térnek.

--------------------------------------------------------------------------------------------------


Zolibá is nyilas. Mint ahogy én is. Azt mondják h a ragaszkodó pasas nem hozzám való. Ő pedig igenis ragaszkodó. Emlékszem egy mondatára a nyári msnezésből, valahogy így szólhatott: " ... de ha valakit megszeretek, ahhoz angyon tudok ragaszkodni." Az elejére nem emlékszem már. Épp itt a bibi. Majd utólag azt mondják h két nyilas mindig visszatalál egymáshoz. Lehet h igaza van? Na de melyikben? Mert a 2 egymás ellentéte. Vagy most mivan?!

0 megjegyzés: