BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

A zene önmagán kívül semmit sem képes kifejezni.

2010. április 15., csütörtök

Most érzem úgy, hogy szar kezdő vagyok röplabdából. Igen, ez is eljött. Ma egyszerűen használhatatlan voltam. A végén volt pár lecsapás, de... de valahogy mégis az edzés az szar volt. Álltunk a pályán nyújtott lábbal, Dóri meg szépen lecsapogatott. Mi meg csak néztünk a labda után, h benn van e vagy sem. Nem igazán érdekelt senkit sem. Lusta dögök voltunk. Ennél még a kicsik edzése is jobb. ~

Biosz unalom, fizika megint csak, angol szar, tesi még roszabb, irodalom vitázás, matek megint vitázás, és dögunalom. Majd egy óra lyukas, az jó volt, majd edzés, ami megint csak szar. Ilyen egy kibaszott napot... ráadásul az eső is szakad. Hát qrva jó.

Lizi szerint depis vagyok. Valóban.

Hát nem érti meg h nem akarok tőle semmit? Csak azt az egyet akarom, h hagyjon a francba ez az idegesítő hülye kis dög? Na most akkor veszekedjünk azon, h ki utálja jobban a másikat. Nem érdemes veled vitába állni, átgázolsz minden létező emberi érzésen. Mint egy fenevad. Igen, egy dög vagy. Adod a szépet és a viccesnek csöppet sem nevezhető dumát, mindenkinek az arcába mosolyogsz, holott karmaid tárva nyitva várják, hogy valaki beleessen csapdádba. Kegyetlen szörny vagy.

0 megjegyzés: