BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

A zene önmagán kívül semmit sem képes kifejezni.

2010. május 19., szerda

Berni, igazad volt. Tényleg történt ma valami.
Végül hirtelen ötletből elmentem lovakhoz. Bár ne tettem volna.
Szokás szerint megyünk a Golyó elé az öreghez, nincs ott. Apám fölhívja, erre: "Fönn vagyok az istállónál, Dollár összetörte a lábát, följöttök?" Rögtön mentem, a frász jött rám. Összetörte a lábát? Végül fölérve mégis csak hatalmas megkönnyebbülés, nem tört el a lába, csak a bőr jött le iszonyatosan. Szegény ló mindkét mellső lába be volt szivacsozva, mert állítólag hatalmas bőrdarabkák lógtak le róla. A szivacs is tiszta véres volt, hát még az alatta lévő szalma! A patájáról ne is beszéljünk, az fürdött a vérben. Elbódították, az orrát is becsavarták, de az sem hatott, így sem tudták összevarni a sebet. Úgyh fölvitték az Üllői lókórházba. Istenem szegény ló. Hülye parasztok.
Nem elég nekik, hogy tönkreteszik a Diablo lábát (inát) a rengeteg futással, most még a Dollárt is tönkre akarják tenni? Oké, hogy sok pénzt nyerhetnek vele, ha vmien gátversenyre kiviszik Németbe, ami oké, h nemes, de nem kéne ezért föláldozni a lovat. Egyébként meg... MI A FENÉÉRT UGRATJÁK VELE A KŐFALAT, HA AZ NEM IS LESZ A VERSENYEN?!?!
Az összes lovukat tönkre akarják tenni?!
Szegény ló ahogy ott állt a vértócsában, teljesen kiizzadva, kábult fejjel, és próbált enni... több mint 1 napja nem evett,de ha most eszik... kábultan nem tudja megrágni, és félrenyeli.
Ezt nem kellett volna látnom.
Szívemhez nőtt az a ló is nagyon, hiába nincs nagyobb közöm hozzá. Nem tehet róla, hogy ilyen kegyetlen gazdái vannak.
Remélem rendbe jön. Szeretem.

0 megjegyzés: