BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

A zene önmagán kívül semmit sem képes kifejezni.

2010. január 31., vasárnap

Sony

Ma is voltamkinn lovin, de nem lovagoltam. Ebben az időben nemmertem, féltem h megijed a ló, satöbbi. Dolcsi is megijedt a hótól, Félvi meg még ijedősebb, tudtam h ugrálna is, úgyh inkább nem. Na nembaj. Géza is bejött, jó volt(: Most nem feszélyezett a közelsége :D Új kiscsikó mikor vittem ki elkezdett ágaskodni, és az oldalamba rúgott, mikor hoztambe, akkor meg a combomba, de az már erősebb volt. Na megyek, most nem írok többet, megcsináltam a Sony Vegast, szal asszem megyek vidit csinni *.*

2010. január 30., szombat

Vers

Verset kéne írni. KÉNE. Irodalomra. De semmi kedvem. Nem jön hozzá ihlet... a magyar honról...
Magyar hon, te csodás,
Vendéglátó, dicső ország.

Ennyi kész. Sztem szar. x"D

8 hónapra volt szüksége...

Ma is voltam lovagolni. Az már más kérdés, h lovagoltam e. Nem. Akkora hó volt. Inkább nem, köszönöm. Amúgyis 5 nap alatt 8-10 órát röplabdáztam, ha nem többet, elég volt ez nekem, a heti 4 helyett. x"D És mostantól ez így lesz. Olyan jó leeeeesz *.* Már annyira nem vagyok oda a lovaglásért. Unom. Semmi csata vágta, semmi erősebb, á mind1 is, hagyjuk.-.- Azért fogok járni. De csakis Félvikémért. Olyan aranyos. Nem tudnám magára hagyni. Most, mikor kezdem érezni, hogy igenis megérte annyit szenvednem azzal a lóval, mikor végre hajlanóságot mutat az iránt, h engedelmeskedjen fenyegetés nélkül,és mikor végre elfogadott társának. Nem tudom mit csinálhattakvele csikóként, de nem bánhattak vele szépen, az biztos. Annyira félénk... kábé 8 hónapja lovagolok rajta, és most kezdem érezni csak, h szüksége van rám. Hát, megdolgoztunk egymásért (:
Esik a hav. =)

2010. január 29., péntek

Rádöbbenés

Bejelentkeztem iwiwre, és Hari profiljánál (új képek mellett :P) újra szemem elé tárult az a sor h "Fegyverszünetünk megszakad". Nos mikor ezt először olvastam, valamiért az jött le, h eddig háborúztunk, és most béke. Peig pont ennek az ellentéte. Fegyverszünet... szóval eddig volt köztünk béke, és most újra elkezdődik a harc. Lehet h ez kicsit abszurd, de miért is ne... nos azt már nem tudom h mikor ráírtam újra, akkor ez már ki volt e írva neki a profiljára. Mert ha igen, akkor lehet h már akkor rá(m)jött, és amiatt írta ezt ki... viszont ha meg akkor még nem volt ez, akkor nem valószínű. Egyáltalán rám gondolt? Nembiztos... de úgy érzem igen.
U.: Hiányzik Zakuro és Hari! :(

Megbízol bennem. Köszönöm. (:

Tesivel kezdtünk. Gyakorlatoztunk végig, semmi nem röpiztünk, se nem játszottunk. Szar volt. Viszont bukfenceztünk is, és a végn az első ember le kellett feküdjön a szőnyegre, nekünk meg átbukfenceznünk fölötte. Majd 2 emberrel, végül 3-mal. Jó volt nagyon (Y) Legalább ez az egy. Majd média. Forrest Gumpot néztünk. Ismét. Még mindig. Angolon Kinga néni volt velünk. Jujj. Oo" Az a tanár elképsztő... persze nem jó értelemben! Ágival elkönyveltük, hogy ő maga az ördög! x"D Legalább ebben egyet értünk. Bár mondjuk mostanában jóban vagyok vele nagyon:D Majd ének. Mesi anyja jött be, azt csinálhattunk amit akartunk. Jó volt. Matek. Kati néni, Erzsi néni még mindig beteg. Ennek nem tom h örülnöm kéne e, mert ugye egyre jobb tanárokat kapunk, mondhatom pff. De azért Erzsi néni sem a kedvencem. De még mindig ő a legjobb. -.-" Aztán nyelvtan. Unalmas!!! O.o Nikivel is egyre közelebb kerülünk egymáshoz =) igaz, h ritkán a falra kívánom, de am. nagyon bírom :D Olyan jó :) Ő tudja minden titkom, és megbízhatok benne. Harit persze jópárszor láttam. De nem érdekes. Kezdem elfelejteni, asszem. Egész jó ez így. Csak ügye közbe egyre jobban szeretek bele Dóriba... ami elfelejtteti Harit, meg persze a röplabda az, amire mostanában nagyon koncentrálok. Nemhiába. Elmentem órák után Dorkáékhoz kajálni, épp a bejárat felé nézek, mikor meglátom Tünde nénit, oldalán Harival. Dejó-.-" Utána elmentünk lelátni, Dórika is jött velünk. Dóri tartott tesiórát a nemtom hányadikosoknak xD Dávidéknak, jó ez így. (Y) Majd szépen léassan elmentünk öltözni. Nem volt valami nagy szám az edzés. Dóri ma úgy kezelt, mintha nem lennék oylan hú de miylen jó. Lehet, h nem voltam olyan kurva jó passzban, de azért igazán foglalkozhatott volna többet velünk. Na mind1. Persze kárpótlást kaptam edzés végén. 1 hétig nem lesz :( Síelni megy. Szóval ránkbízott egy labdát. Mondta, h rámbízza, de vigyázzak rá nagyon, rakjam be szekrénybe vagy tudom is én, a lényeg h legyen meg, ne lyukadjon ki satöübbi. Azt mondja h 25 000 forintos. Dióssi Dóri szerint nem. Lehet h csak azért mondta h vigyázzak rá. De biztos lehet benne, vigyázni fogok rá. Nem fogom eljátszani a bizalmát. Annyira örülök, h megbízik bennem. halaás =) Mikor niki ment el 4-kor (mi még maradtunk 1 órát, Dóri már elment, de mondta h maradhatunk), összeölelkeztünk Lizivel 3-an, erre Dóri jön ki, és mondja h mivan itt leszbishow? Szól majd Judit néninek. Ebből lezs valami. X"DDDD Most így utólag gondolkozva, simán megcsinálhattam volna, h azt mondom neki, hogy ha már leszbishow, gyere te is. És megöleltem volna. xD Lizi irigy rám, h Dóri így megbízik bennem. Biztos vagyokbenne. Látom rajta, és szóvá is tette. Zavarta h nem neki adta a labdát. Énmeg pesrze hihetetlen boldog voltam. Lizivel bolondoztunk, h menjünk és öleljük meg, elvégre el sem köszönt tőlünk, de végül nemmentünk. pedig én mentem volna. x"D Olyan jó lett volna...
Matek előtt Kandival és Verával jövünk le teremtől kapucsínózni, erre Vera egyszer csak rácsap a seggemre, én meg felordítok x"D Épp akkor értünk le a lépcsőről, és ki ült fönn a betegágyon? Dóri pár lánnyal beszélgetett ott. Meglátott, rögtön mondta h "Andikám, fél3" Én még utána szóltam h ne hívjon Andikámnak, erre ő: Úgy hívlak ahogy akarlak, és ne tegezz a folyósón. x"D Hát kössz xD Szép 5 évnek nézünk elébe. De tényleg. Jó lesz vele (:
Imádom. Szeretem. Hiányozni fog. (L)

2010. január 28., csütörtök

Marionett bábuk avagy jobbra számítottam. :$

Ez hülyeség. Már említettem, hogy nem könnyen viselem, ha nem foglalkoznak velem. Jó, oké néha a pokolra kívánok egy-egy embert, mert állandóan nyaggat, de ki nem?

Biosszal kezdtünk. Szekrényeknél vagyunk, megjön, jókedve volt, nekem is. Mindketten mosolyogtunk, kár h nem egymásra. Volt kábé 10 perc bioszunk, majd Nyiri mondja, h nyomás orvosiba. Biosz hátralevő részét ellógtuk, és föciből is valamennyit, mivel én persze utolsóelőtti vagyok a névsorban. x"D Dorkával még elmentünk pisikélni is XD megyünk föciterem felé, meglátom Harit. Épp a lépcsőn futott fölfelé, hatalmas léptekkel. Olyan aranyos XD És megbámult magának minket. Sztem azt hitte, h lógtunk óráról. =) Na nembaj. Föcin bioszoztunk,amit a fiúk befejeztek rendes bioszon. Addig ők voltak vizsgálaton. Angol. Helyettesítés volt megint, és egy tök kedves tanárnő jött be. Hédi nénivel sokat lehet poénkodni, meg minden, jófej nagyon, de annyira nem tud tanítani. Viszont ez a nő... nagyon jó volt! Beszélgettünk, meg minden, és tök jó volt! Persze angolul... Tesin szertornáztunk, gerendáztunk, talajgyakorlatoztunk. Utolsó percben elkönyörögtem magam röpizni. (Y) Röpiztünk kábé 5 percet, ha volt annyi egyáltalán. -.- Irodalom. Dögunalom volt. matek. Előtte gondoltuk hmeglógunk, de aztán végül nem tettük. Sztemmindenki megbánta, hisz egy oylan tanárt kaptunk,. aki ráadásul fiatal, aki alig tud nevetni. Pff. Szal eléggé monoton volt az óra. Utána volt egy szabad órám, és végül edzés. Lizi miatt természetesen késtünk. Katinka végül nem jött. Elvoltunkmegminden, de Lizi totál kiakasztott. Idegesített. Állandóan engem követett, magától alig mozdult meg. Erre rámordultam h ne függjön tőlem, h ne legyen bátortalan. És végül ő is beismerte h bátortalan. De most komolyan.. titeket nem idegesítene ha valaki állandóan rajtatok lógna? És az edzőtöik azért ordibálná le a fejeteket, mert az a bizonyos ember állandóan az árnyékodban áll??? Vegyenmár példát! Kedden teljesene gyedül lementem a nagyokhoz. Féltem, de lementem. Az osztálybóls enki nem volt ott, én voltam a legfiatalabb, de nem rezeltem be, hanem kiálltam. Csak bízni kell önmagadban, nem megfutamodni. Ha nem az én árnyékomban állna, lehetne olyan jó, mint én. Ezzel nem azt mondom h én milyen jó vagyok, de azosztályból a legjobb vagyok, ehhezu kétség sem fér. Nem vagyok ego. Keményen dolgoztam érte. Sokkal többet edzettem mint a többiek, hiába voltam jobb náluk. Én vagyok a legjobb, és én edzek a legtöbbet, én veszem a legkomolyabban. Akiknek meg kéne, azok szarnak rá. Hát így ne várják, h jobbak legyenek. Én is onnan indultam ahonnan ők. Ennyit erről.
Dóri alig foglalkozott velem, Lizi miatt persze többször is lecseszett. Kösz szépen, Lizi. Holnap megint edzés. Utána 1 hétig Dóri nem lesz. De azért lemegyünk edzésekre. Hiányozni fog.
Csak azt rühellem, h annyira jól elszórakozik velünk. Annyira úgy mozgat minket, mint holmi marionett bábút. Oké h az edzőnk, és próbál minket tanítani... mind1. Ettől még ugyanúgy szeretem. (L) Hiányozni fog. :$

De várom már :3

Nem tudok aludni. Azizomlázam kicsit csillapult, miután anyám tegnap este bekent Sportkrémmel. Attól függetlenül alig tudok mozogni... na mind1. Állandóan csak Dórira tudok gondolni, na és persze a röpire. Imádom mindkettőt! Boldog vagyok... egy ideig nyugi lesz. Megkönnyebbülés. Csak röplabda és lovaglás a tanulás mellett, na meg persze Hari, más semmi más. Szép kezdet. De hogy fog végződni?

2010. január 27., szerda

Izomláz -.- de nagyooon Oo"

Rajzzal kezdtünk volna, de nem volt tanárunk, megint. Azért elég sokan bementünk. Most kavar volt, mert volt aki azt mondta h Hari már megjött, és más h nem. Majd föladom, megyek Dorkáékhoz, h menjünk lelátóra, hátha focizik, erre állok föl, és pont akkor jön meg. Rámnéz, én is rá, de csak egy futó pillantás. Én elmentem, mintha közöm nem lenne hozzá, mintha nem érdekelt volna, h akkor jött meg. Szal volt egy lyukas óránk. Majd Nyiribejött h orvosi vizsgálat a csajoknak. Egész törit, és a kémiából tizenvalahány percet lekéstünk. Így a szünetet is, amiben láthattam volna Harit. Matek előtt persze láttam, akkor is kinn volt. Helyettesítés volt. Előtte Nikivel, Andivalés Verával fölle rohangáltunk Nyiriért, majd orvoshoz, mert h mien elleőrzés lesz holnap... mert mi vmi nőgyógyászatos szarra gondoltunk. raidon persze velünk zembe jött. Majd beszéltünk az orvossal, akkor meg jött ki a tanáriból, mimeg mikor megtudtuk h nem olyan lesz, rögtön elkezdtünk örülni, persze idenézett. Egyszer bekiabáltam h "Ezaz!" erre meg pláne. x"D Na jó, ennyit erről. Matek után fizika, unalmas, mily meglepő. Ezzel vége is a napnak, mert ugye elmaradt a 6. óránk, az angol. Ráadásul ezekhez vegyük hozzá, h rövidített órák is voltak. :D 5. óraután a 13./B-t tanító tanároknak fényképezés volt. JHövökle óráról, meglepetésemre Dórit látom meg először. Majd utána hamarosan Harit is. Dóri nagyon érdeklődve nézett. Mintha akarna tőlem valamit, de mégsem. Nem tudom. Annyiszor nézett engem... áhh ez olyan... izé, na, nemtom mit írjak rá x"D Meg Hariis jópárszor. Majd Dóri hátul tűnt el, Hari meg fölment. Folyósóról még lenézett, és olyan...oylan furcsán. Mintha megint gondolkozott volna valamin. Vagy valakin. Lehet h rájött ""Dórira""?

2010. január 26., kedd

OLTÁRIIII (L)(L)(L)(L)

Matekkal kezdtünk. Szekrényeknél állunk, jön Zolibá, rámnéz, elmegy. Biosz, dogát írtunk. Ofi Farsang + szabad foglalkozás. Infó. Zokibák játszottak a szünetben, a fél osztály ott tömörült. Én is. Dyna Blastert játszottak. Érdekesnek tűnik, a fél osztály rá van szállva. x"D Igaz, h eléggé primitív, de nembaj. X"D Majd egyszercsak felénk jön, és kinyitja nekünk az ajtót. Elmondja a feladatot, majd magunkra hagy. Óra után bejön, h mi van, oké. Ennyi. Tesi. Szertornáztunk, gerendáztunk, most előbbi is ment kivételesen :D Majd a fiúk ellen röpiztünk. Megvertek minket. Na mind1. Ebből is tanultunk :) Szünetben még maradtunk, lecsaptunk, Ági és Dorka is csatlakoztak hozzánk. Jó volt végre érezni, hogy ők is részt vettek, és élvezték, ami a legfontosabb :) Majd volt szabad másfél órám, addig Dórit néztem, Dórikával ( bocsi, Dóri, de már nem tudlak titeket hogy hívni, annyian vagytok ha ezt olvasod xD) aki tesit tartott, ott volt Gyöngyi és Nóri is. Majd a szekrényeknél voltunk, elvoltunk, közbe kiderült h Katinka sem jön edzésre, mert az anyja hívta h menjen haza. Bár nemtudom... úgy el tudom képzelni h Lizi beszélte rá, h nem lesz jó, és béna vagyok vagy nemtom. Pedig ez nem igaz. Jó vagyok, és ezt mostmár én is elhiszem =) Na szóval közbeösszefutottam a kilenvedikes Dórival, és rábeszélt h menjek én is, hiába vagyok egyedül. Végülkevés kedvvel, de elmentem. És féltem. Igen, bevallom féltem, nagyon között, ott én voltam a legfiatalabb! Asszem nem alaptalanul féltem, ráadásul olyan jól játszanak a nagyok, hogy az csak na! De elmentem, féltem, h nem lesz párom, aztán egyszercsak ránéztem egy csajra, ő is engem nézett. Majd mindketten el, majd még1szer ugyanez,majd végül megkérdezte h van e párom. Mondom nincs, először volt edzésen idén. Dóri szép kis akadálypályát csinált nekünk. Egyik oldalt fedetlen bólyák voltak fölállítva, amik kidobónál szoktak lenni, elválasztó vonalt szolgálva, és ott kellett párosával szlalomoznunk. Majd visszafele hátra futni. Következő pálya: 5 medicinlabda, 4 db egy 4zet alakban, és egy középen. Rá kellett ülni a középsőre, majd szlalomozva eljutni az egyikhez, majd vissza középre. majd a másikhoz, és megint vissza középre. És így mind a 4-nél. Kövi pálya: Zsámolyok között kellett feneket leeresztve érintgetni, majdnem guggolva, a lényeg h ráérezz a mozgásra. Na ezek voltak. Majd Dóri és Kárló a pálya két-két oldalán labdákat gurítgattak nekünk, én Dórinál álltam, és azt tanultuk, hogyan kell esni! XD Gurította jobbra, balra, előre a labdákat, nekünk meg futnunkkellett érte, és sokszor nem értünk oda, ezért csúsznúnk a térdvédőn. Jó volt =) Majd ugyanez csak ütésekkel. ott nem csúsztam egyszer sem. Valamiért úgy érzem, kíméletesebb volt velem így elsőre. Majd páronként álltunkföl, és 2 2 ellen játszottunk. Amikor végetért egy labda menet, mindkét csapat lement apáyláról, és 2 új csapat. Egyszer le szabadott pattannia a labdának, amikor jött a háló másik végéről, de 2-n közt tilos volt. Majd váltottunk, akkor már 3-an voltunk ugyanígy. 2-es vége fele már csak akkor kellett legyere, ha a te csapatod rontotta el. 3-asnál Eszti csatlakozott hozzánk, Dórival együtt 18-an voltunk edzésen. + a 2 labdaszedő fiú. Ezeket csinéltuke dzésen. Mikor pakoltunk, Dóri odahívott magához, és érdeklődött,h h tetszett. Mondtam h teljesen más volt, és nagyon tetszett, és mondta h szeretne ha lejárnék ezekre az edzésekre is. Le is fogok, keddenként Andi lesz a párom, mint ma is:) Csütörtökön sajnos nemjön:( Meg Lizi, Katinka, és Niki is jó lenne ha jönnének Dóri szerint. De még ha mindannyian is fogunk járni edzésre, akkor is tudni fogom tartani ezt a legjobb pozíciót =) Áh úgy imádok röplabdázni! (L)(L)(L)(L)
Legközelebb csütörtökön edzés (L)
Edzésen egyáltalán nem éreztem a combomat. De most ahogy hazajöttem, és már nem mozogtam úgy, Úristen! Úgy megéreztem, úgy fáj, alig tudok mozogni. Hiába, ha nem vagyok hozzászokva az ilyenhez. Na, majd hozzászokok^^ Mostmár hétfő 0., kedd 8-9., csütörtök 8-9., és péntek 9-10. =)=)
Áh de várom már a csütörtököt :D

2010. január 25., hétfő

Hát ilyen nincs! I'm the happiest girl! *.*

Először is, mint látjátok, élek és virulok, pedig szüleim már tudják a bizonyítványomat. na kezdjük elölről.

Volt ma 0. órám, röplabda. Már-már kezdtem azt hinni, h senki sem jön, Lizi is oan soká jött. Átöltözünk, oké, nem jött Dóri. Mehjött Niki is, de már 7:34 votl, így nem öltözött át. Ő elment. Mi hamarsoan kaptunk labdát, és végül Dóri is befutott. Elbeszélgettünk, miközben játszottunk. Ő néha-néha ütött egyet, de semmi több. Viszont áhh hihetetlen jó volt. És úgy éreztem, hogy velem többet beszélt, és máshogy. Jobban beleélte magát a olgokba :) Jó volt felszabadultnak látni. kÉmiáról most kivételesen nem késtünk el. Dóri jövő héten síelni megy, így kárpótlásként holnap és csütörtökön mehetünk a nagyok edzésére!!!!*.* Áh de várom már T.T Kémiát végiguntam, irodalmat úgyszint, dogát írtunk, 5-ös lett, nyelvtant megintcsak, fizika úgyszitn szokás szerint, töri TZ-m 3-as lett, nem tok h fogok e javítani, angol nem volt Hédi néni, így kaptunk egy teljesen más kiejtéső tanárt, matek felvételit beszéltünk meg. Nyelvtan előtt Dóri fönn volt vmitintázni, mikor jött le elé futottam,mert közbe Vera mondta h holna meccsük lesz, és akkor h lesz edzés ott... deDóri bebiztosított, aszonta lesz, a kosarasok hátul lesznek. Szal jupíííí (L) Zolibát is láttam párszor. Mikor vártam apámra az utcán, egyszercsakkijött egy pulcsiban, valamit kivett a kocsijából, és hát érdekesennézett rám...:$ Bár tudnámmi volt ez...
Mentünk Auchanba, famíliából kaptam egy új tesigatyát, 2 pólót és egy feket emelltartót*.*
Na pá!
Megyek tovább írni a Dóris ficet x)

2010. január 24., vasárnap

Újra mellettem

Este 8 körül elkezdtem írni egy ficet, melyet Ayu Midnight Blue ficije inspirált. Tervemben volt, h folytatom a sztoriját, csak rájöttem, h hoppá, hiába van meg egy kis rész, nem tudnám tovább írni. Így másik úton kanyarodtam tovább, és megszületett az "Újra mellettem" fic. Remélem, Ayu, ezt most te is olvasod, és ellátogatsz a www.shudderhope.blogspot.com -ra, és elolvasod a sztrimat =) Komit is kérek :D
Na oyasumi nasai^_^

Félvikém *.*

Tegnap este éjfél előtt negyed perccel kapcsoltam ki a villanyt. Addig gépeztem =) Csináltam egy új blgoot, ahova a ficeimet rakom be. www.shudderhope.blogspot.com
Nézzetek be =)

Ma voltam lovagolni. Alig kiértem a lóval, kinn voltak 4-en, és már rögtön alig 10 lépés után elkezdett ágaskodni a ló. De finoman, most nem éreztem h le akarna doibni magáról. Jó volt, igaz h sokáig elég peckesenment :) Géza is átjött, jó votl a közelében lenni.

Holnap suli. És bizonyítványt akkor mondom el szüleimnek. Jesszusom. T.T

2010. január 23., szombat

RANDOM gondolatok

- írjon már vissza Hari
- legyen már hétfő, edzés
- röplabdázni akarok
- jupííí kaptam térdvédőt *.*
- Ayumi, gyere már föl msre!
- miért így lett vége a ficnek? :(
- írni akarok, de nem tudok
- unatkozom. asszem csinálok fejléceket
- szeretem Miyavi zenéjét (L)
- megűrülök Haritól és Dóritól (L)(L)(L)
- nemmontam el a szüleimnek a félévimet. majd hétfőn. úristen mi lesz ebből?

Miyavi *.*

Love (L)

Térdvédőőőő (L)

Voltunk Decathlonban, és vettünk nekem térdvédőt röpire! (L) =) Olyan mint ami lizinek és Katinkának van, nekem nagyon tetszik :) Gatya az sajnos nemvolt, egyiksem amit kinéztem (2-t is), de raktáron van.Majd vmikor hoznak :) Különben is még van egy hónapom meccsig. Addig csak találok, nem? Meg pár kilót le is kéne adnom. Elvégre meccsen...egy póló, egy sort, térdvédő és cipő lesz rajtam. Abban meg sok minden kilátszik. Na, majd igyexem. x"D

Ekkore kicseszést...

Vége a felvételinek. 10-től háromnegyed 11-ig a magyart, 11-től háromnegyed 12-ig meg a matekot írtuk. A magyar az tök jól sikerült. Matek viszont...pff-.-" Tegnap a matektanárom monta h alegtöbben ott buknak el , h nem érnek el a 10. feladatig. És mondta, h de á mi biztos be tudjuk majd fejezni. Mi is ezt gondoltuk, a tavalyi meg tavalyelőtti felvételi miatt. Azokat kb. 27 perc alatt csináltuk meg. Ezek viszont... 10 feladat volt itt is, na de... nem volt elég a 45 perc! Nem tudom hány embert kérdeztünkmeg, h h sikerült neki, és h be tudta e fejezni, de mindössze EGY ember mondta azt, h be tudta. EGY! Értitek? Niki. Hát ennyit erről. Az utolsó feladat oylan kicseszés volt... örülök ha meg lesz a 3-as. És ez TZ. Hát kössz. :(
Apám majd vmikor elvisz Decathlonba térdvédőért és gatyáért röpire^_^

Lyrics

Figyeljem a szövegét? köszi...

Felvételi jujj

Ma írjuka felvételit. Apám fél óra múlva jön értem. És 10-kor kezdődik a felvételi. Szerencse hnemélesben megy. Csak TZ és kék jegyeket kapunkrá. De akkoris. Eddig semmiféle szorongás nemv otl bennem. Most meg mindez hipp hoppra összegyűlt bennem. Félek.
Apámnak kell szóljak h vigyen el Decathlonba. Kell vennem térdvédőt, és gatyát meccsre. Amit edzésre is használni fogok... szal jó lesz=)
Na megyek. Nincs erőm többet írni. Szorítsatok!

2010. január 22., péntek

12012 Twister

Köszi Ayunak ezt a vidit^^

Fárasztó

Tesivel kezdtünk. Röpiztünk. És... hihetetlenjó volt! A végén már annyira jól ment már a játék, hogy az csak na! Ilyen jó még sosem volt az osztállyal a játék. De komolyan=) 35 perces órák voltak csak^^ Média. majdnem lekéstünk róla. xD De sebaj. Forest Gumpot néztünk ma is. Megható. Angol. Jókat röhögtünk. x"D Ének. Nyiri jött be. Kiosztotta a biziket. az amire számítottam. De szüleimnek nem mondtam el. hadd telejn el jól ez a hétvége. Matek. gyakoroltunk a holnapi felvételire. Nyelvtan. Úgyszint, mint matekon. Utána 3-ig elvoltam, majd röpiztünk. Egészen 5-ig. Nem volt Dóri. És így unalmas volt. Viszont Dori (9.-es csajszi) azt mondta h hihetetlen jók a lecsapásaim. Egyenesek, pont jók =) Tesi után meg beszélgettünk Judittal, és mondta h Dóri pletykált rólam. ( az edző) Kérdem h mit, megijedtem. Erre mondja h a nővérének mondta (szintén röplabdás, ma volt meccse Ráckevén) h nagyon jól játszom. Megkönnyebbültem. =) De miért nem tudja a szemembe mondani? Andi szerint... mert ha megtenné, akkor nem hajtanék ennyire, így meg... nos megvan az eredménye. De azért jólesne ha néha a szemembe mondaná, h nagyon jó vagyok. Oké, dicsérget meg minden, de... azért jólesne. Onnantól csak mégkeményebben edzenék. Ma volt a kicsik felvételije, ott állunk aulában páran az osztályból (3 lány leült) én mögöttük álltam 2 fiúval, de úgy, h a szemem sarkából láttam mindig, ha valaki jött le a lépcsőn. Ráadásul a falra ki van akasztva egy karikatúra, amiben jól lehet látni a tükröződésében h ki jön le. Jön le 1 csaj... majd egy pasi. Hari. Érdekes h rögtön engem szúrt ki a szemével. Nézett, majd elment. Olyan furán tud nézni... Annyira nem tudom h oankor mire gondol. Pedig úgy szeretném megfejteni. Ez minden vágyam.
Dóri nélkül unalmas votl a nap. Hiányzott. Komolyan. T.T
Holnap felvételi... wáááh félek -.-
Szorítsatok!

2010. január 21., csütörtök

kibaszott jó >.<

Biosszal kezdtünk. Előtte Dorkával elmentünk lelkátni, amjd bioszteremhez. Kinnvagyunk folyosón, megjön, felénknézett végig. Bioszon vagy fél órán keresztül feleltünk. Tőlem nem kérdezett. Megyek föcire, ekkor szokott a 119-ben órája lenni... benéztem. De ő nem látott :P Becsöngetés előtt is jött, de nem nézett az osztályunk felé. Angolon kiosztotta Hédi néni a dogákat. 1-es lett XD Ráadásul nagy jegy... ehh. majd csakkijavítom. Van rá fél évem. Szűken. Tesi. Láncfogó (majdnem megnyertem, már csak 4-en maardtunk benn), kidobó,meg ien egyperces fogók. 1. kidobót is majdnem megnyertem. De nem >.< Irodalom. Előtte kapucsínó. Órán Babits. Dögunalom. Matek. Kiosztotta a dogákat, amit múlthét előtti hét pénteken írtunk. 2-es. Hát ez aztán nem az én szerencsenapom. x"D Összedobtam egy 3-ast, két tantárgyból egy nap. XD Matek előtti szünetben valami harc bemutató volt. De a mikrofon miatt semmit sem értettünk, olyan szar az aula visszhangzása. Hari is kinn nézte Tünde nénivel. Én meg vele szemben, csak 1 emelettel lejjebb. XD Majd go haza. Bizit szombaton vagy hétfőn kapunk.
Ma utánanéztem a japán billentyűzetnek, de semmi okosat nem találtam. Viszont nemrég Japán és Magyarország kiadott egy közöd bélyeget...
www.hamano.gportal.hu ha érdekel
pá, megyek szerkizni, közbe megy az Over. Napok óta csak ezt a számot hallgatom, de nem tudom megunni.

2010. január 20., szerda

Őrült nap. vagy inkább... őrült vágy?

Tegnap szinte egész este törit tanultam. Gondolhatjátok, mennyire elegem lett már belőle. Első órám rajz lett volna, e Istvánbácsi nem volt... jövőhéten lehet h végre lesz :) DE jó lenne. Szal Harit néztem 0.-ban amint focizik. Egyszer valaki berúgta a labdát, és persze Dorka és Ági nem voltakképesek megmozdulni, úgyh éán adtam vissza a csávónal a focilabdát. Hari tuti nézett. vagyis azt hiszem :) Na jó ez abszurd. Többször felénk nézett, mikor fociztak... Majd elment.
Első órában is törit tanultunk. Megyünk törire, ő kinn ül, természetesen Tündenénivel. Alig mertem ránézni. Kiültünk, de semmi érdekes. Jól osztottak be így minket. =) Törint TZ-t írtunk. Szar lett, h őszinte legyek. Óra előtt tudtam, órán meg leblokkoltam. Lehet h húzatni fogok. Félévente egyszer lehet... asszem itt lesz az ideje. Rómaira meg majd nagyon tanulok akkor. Ennyi. Jah és imádom ezt a számot. :) Olyan...megynugtató számomra. Kémián is írtunk. Késtünk óráról kb. fél percet,mert Kandival, Dorkával és Ágival kinn voltunk folyósón. Lementünk Ági pulcsijáért is, erre pont rámnézett x"D Matekon kaptunk feladatsort, a felvételire készülve. Szünetben is szembe ültünk vele, csak 1 emelettel odább. xD
Niki hozott finom sütit *.* Nyamm =) Fizika. Nem feleltünk, de 3.-án TZ-t írunk. Király. Egy újabb 3-as szerzési lehetőség. :S Angol. Dogát írtunk. Definíciókból is! De azt aztán télleg nem mondta! Az egész csoport (még a Niki is) ott próbálta meggyőzni, h nem, nem tetszett mondani, h definiálni iskell, erre...-.- Elkúrtam. Na mind1. Van időm kijavítani. DE ha nem szedem össze magam... de...nem tudok a tanulásra koncentrálni. Állandóan Dóri és Hari jár a fejemben. :( Na meg a loviról az a srác, akinek még mindig nem tudom a nevét, na meg Géza. Olyan... fura ez nekem. Volt egy szabad órám. Dorka és Ági, meg szinte a fél osztály, aki nem ment haza, ment matek korrepre. Mert h a felvételi megírása miatt... annyira hülyeség ez az egész. Mi egyszer már megírtuk. megdolgoztunk azért h ide fölvegyenek. Erre... áh nem fér a fejembe. Nem látom értelmét. És sztem nincs is. Közbe Hari mászkált erre arra. Többször felénknézett. Ez van. Nem próbáltam leplezni, h én is felé néztem. Majd leültem a többiekhez, Mónika néni is odajött, és...és elvoltunk (: Mentem hátra,hátha látom Harit, de sehol sem találtam meg. Ittam egy kapucsínót...de nem sokat segített. Hazafele szédültem, bezárva éreztem magam, fájt a hasam és fejem... szar volt a közérzetem nagyon. Itthon leültem géphez, semmi tanulás. Matekháziból van még hátra 2 feladat. Majd holnap óra előtt megcsinálom. Nem fogok most este azzal szarakodni. Viszont Gábor adott egy ötletet a hamano.gp-hez, úgyh lehet h meg is valósítom még mielőtt lefekszem. És ilyet még sehol sem láttam, egy Japánnalfoglalkozó oldalon sem, szal...:) Szerkizni akarok. Megyek is.
Oyasumi nasaii^^

Chu, Hamano

2010. január 19., kedd

The gazettes fejléc

Igen, negyed óra alatt dobtam össze xD

Megint.

Edina szerint Harival hasonló a gondolkodásunk, és az időzítésünk. Múltkor pár perccel korábban írt e-mail nálam neki. Most meg iwiwre lépek be... ott van fönn h módosította a magamről információit. Megnéztem. Berakoott vmiféle idézetetis. Vagyis 2-t. Az egyik, amelyik nekem is megtetszett:


"Száraz a tó, szikkadt az ér,
sorstársak lettünk, te meg én,
torkunk lázas, bundánk poros.
Parton mind egymásra tapos;
mindent rémület csendesít,
már egyik sem vadászik itt;
gida lapul anyja alatt,
s lát megrettent farkashadat;
áll tikkadt parton a bika,
mellette apja gyilkosa.
Száraz a tó, szikkadt az ér,
pajtások lettünk, te meg én.
Ha felhő száll és meghasad:
fegyverszünetünk megszakad."


Sorstársak leszünk te meg én. Fegyverszünetünk meghasad. Van rá esély, hogy rám is gondolt, miközben írta, nem? Én legalábbis reménykedem. Nem tudom föladni a reményt. Fegyverszünet volt köztünk eddig? Meglehet. Nem tudom. Olyan homályos ez az egész.

Kikyou Zakuro ^_^

Matekkal kezdtünk. Nem maradtam túl sokáig lenn szekrényeknél, mikor már félúton voltam fönn emeletre, akkorjutott eszembe, hogy hoppá, Hari még nincs itt, és látni akarom. Mind1. Fölmentem teremhez, kijöttem. Nemsokára ő is megjött. Nem látott. De sebaj. Én viszont igen őt =) Matek előtt láttam végigsétálni a folyósón. Unalmas votl a matek. Dehát... vagy lehet h csak én unom? Lehet. Biosz előtt kurva szar kedvem volt. Nagyon lassan telt a szünet. Erre meglátom Dórit jönni a folyósón, köszönt h Sziasztok, és máris jobb kedvem lett tőle. =) Áh mi van velem? Egész bioszon róla álmodoztam. Gondolkoztam. nem tudom mi ez az egész. Fölírtam a tesi monogramját a karomra. Eddig Hariét szoktam. Vagyis ajapán nevét. De Dórinál ez veszélyes. Lizi tesin máris meglátta, és kérdezte h miért írtam föl Dóri nevét a kezemre.Én meg magyarázkodhattam. Szal asszem nála is áttérek a japán névre emberek előtt:
Kikyou (kínai harangvirág) Zakuro(gránátalma)
Szép neve van:) Ofin farsangot beszéltünk meg. Nem vállaltam semmit. Majd odacsapódom vkikhez, annyira nincs kedvem ebben az egészben részt venni... Info. HTML. Szokásos. Untam magam... tesi. Röpi. Judit néni és Dóri ketten fogják eldönteni h ki megy versenyre. Február 27 a meccs, asszem.*megnézi a telefonján a naptárat* Igen, valóban. Az egy szombati nap. Pozitívan állok hozzá. Judit néni állandóan azt hajtogatja h a részvétel a fontos, azs em baj h mind a 3 szettben 25-0-ra kapunk ki. Erre én megszólalok h á dehogy. Judit néni meg hirtelen megörül, h mien bizakodó vagyok. :D Annyira nem vagyunk bénák. Ma a szervák is tök jól sikerültek. Két srác nézett a lelátón minket, fölsősök, és vagy 3-4 szervám volt, amit nem tudtak visszaütni, ők ketten mind1iknél megtapsoltak:3^^ Jól esett nagyon:) Óra után még maradtunk, én voltam többnyire a föladó lecsapásokhoz, mert nekem megy a legjobban. Majd egyszercsak, mikor 3-ason belül játszottunk, angyok odajönnek hozzánk, és mondják h szeretnének jönni tesire. Oké, mi elvonolunk, épp mondom, h Addig jó míg Dóri nincs itt, erre kit látnak meg szemeim? Őt!!! x"D Ráadásul tőlem jobbra, nem is oan messze. DE mintha a távolban nézett volna vkit. Aztán mi meg elkezdtünk futni, mert gondoltuk h gáz lesz,ha Dóri itt talál minket. Szal röhögve elfutottunk. x"D Szeretem. Egyre jobban.
Gyalog jöttem haza. Jó volt kicsit sétálni. Itthon már nyaggatnak a félévi miatt. Remélhetőleg csak pénteken kapjuk ki. Szombaton meg felvételit kell mi is megírjuk, úgyh nem mehetek lovagolni. 10-től. Király.
Na, megyek tanulni töri TZ-re. Lehet h ma jelentkezemmég, de nem 100.
Chuu

2010. január 18., hétfő

Új cím.

Megváltoztattam a címet. Motoszkál bennem egy aprócska, halvány érzés, hogy valaki megtalálta a blogom. Úgyh hamano95-ről megváltozott shudderlove-ra.

Jah és kaptam Mondot. *.* Meg szedtem le újabb képeket Dóriról... (L) :$

töri -.-

Valami félévi szünet van, szal ma nem kellett suliba menni. Kár, mert elmaradt az edzés... :( Viszont mentem lovagolni. Félvér ma eléggé játékos kedvében volt. x"D Összevissza csípkedett, mikor kötőféket akartam rá rakni, fölemelte a fejét, és kész. nem enegdte. Csak ezt szerencsétlenségére a Mester is látta, úgyh egy bambusz pálcával oda is baszott neki 2-t.:( Utána már engedte magát a drága. Apámszerint ma tök sokat voltam lovon. Hát nem tudom. Közbe elkalandoztam, persze h a röpiről. aztán hirtelen ráébredtem h hol is vagyok. Ennyit erről.
Géza átjött ma is, de azt hiszem miattam ment el ien hamar. Mert nem számított arra, h engem itt talál. Ahogy Anikó sem, meg a többiek sem. Megrúgta egy ló, szóval szegénykém sántít...:(
Itthon hajat mostam, és tanultam. Elhatároztam, h 3-ig nemkapcsolom be a gépet. Ez volt háromnegyed 12-kor. Mondanom sem kell, alig bírtam megállni. De sikerült. De maradt 1 órám tanulásra, 2-től 3-ig, úgy el voltam mindennel. x"D Szerdán töri TZ. Pár esszé kérdést már kidolgoztam, már csak a mükénéi és krétai civilizáció, a hellenizmus, demokrácia fénykora + peloponnészoszi háború, gyarmatosítás van hátra. Gyarmatosításból 2-szer írtam dogát, egyszer mert kidobott, máskor meg az osztállya. Erre egyik dogámat sem találom. Pedig akkor nem kéne kiírnom. Wáááááh! Aztán hátra vannak még a fogalmak, meg az istenek nevei. Könyvbe még bele se néztem. Nem tudom mi lesz így. Matek leckém még mindig nincs kész, sőt el se kezdtem, epdig az holnap 1. órára kéne. 2 db feladatsor, szalkb. olyan 20 feladat jóesetben. Szerdán még angol doga 100 valahány szóból, meg kémia, de arra egy fenét fogok tanulni! Angolra és törire viszont kéne... :/ Áhh mi lesz így? Fél 5-korkeltem anyám, megyünkkutyázni, és megveszi nekem a MONDO-t *.*
Na... asszem kikapcsolom a gépet, és megyek vissza tanulni. Nem akarooom T.T

2010. január 17., vasárnap

Kép *.*

Este alkottam. Gazette és Flow összevégva. na mien lett?

Members and feelings...

Most este pakolásztunk anyámmal. imádja a rendet, én meg utálok rendet rakni. >.< Kezembe akadt egy cetli. Mit ír rajta?
"Mi az, amit semmi körülmények közt sem...?"
"Este csak az enyém, mit szeretnék?"
Rögtön eszembe jutott. Ezeket Hari kérdezte. Nyáron msn közbe, egyik perverz estéjén. xD
Másnap válaszoltam rájuk, de már nem tudom h mit.
Szép emlék. De bánom, hogy nem mentettem el a beszélgetéseket akkor, nyáron. Csak az utána lévő 3 maradt meg. Egyre többet gondolok az edzőmre is... ez így nem lesz jó.

Szeretem... szerelem... úgy??? ez képtelenség! :$

Valamelyik nap találtam képeket az edzőmről. 2-t le is mentettem. És naponta egyre többször nézem meg. Nem tudom mi van velem. Olyan furcsa gondolatok járnak a fejemben.
Tisztázzuk.
Az edzőm egy NŐ.
27 éves.
És azt hiszem, SZERETEM.
Nem vagyok normális. De ki az?
Év eleje óta motoszkál bennem valami.
DE nem szenteltem ennek nagyobb figyelmet. Szeretek vele lenni. A közelében. Idegesít, ha nem láthatom. Imádom ha figyel rám.Törődik velem, mert tehetségesnek tart. Szerinte a legjobb vagyok, de erről régebben már olvashattok. Türelmes. Figyelmes. Igaz, h sokszor megbánt embereket, de nem komolyan teszi. Nem bántásból, hanem csupán véletlen. Ilyen. Nem kell mellre szívni. Múlthét pénteken úgy voltam vele, h meg tudnám fojtani. Részleteket hagyjuk. Edzés végén úgy jöttem el, hogy imádom ezt a csajt. Egyszerűen nem tuom mi van velem. Azt hiszem belézúgtam. A közelében olyan más vagyok... ki tudja belőlem hozni a legjobbat. Mint egy barátnő, olyan nekem. De több. Annál is több. Megmagyarázhatatlan az érzés. Fél éve bennem motoszkál már ez, de még magamnak sem mertem bevallani. Mert nem szabad. Őrülten szerelmes vagyok. És mostmár asszem belé is. Ez így nem jó. Nagyon nem jó. Mi lesz ebből?
(L)

Ayumi Hamasaki és joghurt mánia ^_^

Voltam ma is lovagolni, bár úgy mentem oda, hogy ma nincs kedvem lovagolni, de végül nem szóltam h nem akarok, hadd menjen egy kicsit Félvikém. Elég sokáig, körökön keresztül peckesen ment, de kis idő után letette magát. (: Jó volt lovagolni. Kipróbáltam a kengyel nélküli ügetést, míg senki sem látott. Soha nem mondták h kengyelnélkül ügessek, Mester soha. Géza mikor elkezdettlovagolniu tanítani, talán akkor mondta h sétáljak vele kengyel nélkül, és olyan instabil volt. xD Jó, mondjuk 1. és 2. alkalom, az már magában veszélyes volt. xD
Ma nem voltak a szomszéd istállóból...:( Nem történt semmi különös.
Közbe meg Ayumi Hamasaki mániákus lettem^^ Már megint -.-" x) Meg joghurt. Na én megyek. Nincs kedvem többet írni...

2010. január 16., szombat

Bizsergések... (L)

Érdekesen érzemmagam...
Ma aztán mindent halgattam, amit csak átküldtek. The Gazette, 12012, Dir en Grey, Flow, KAT-TUN, BoA, Ayumi Hamsaki, DBSK, Ikimono Gakari. Szal mindenféle japán bandát. (: Asszem, hogy rámfért. Most délután megpróbáltam kivesézni az isteneket töri TZ-hez... kevés sikerrel... azt gondoltam haz a legkönyebb, hát nekikezdek. nem votl jó ötlet x"D
Ayuval megint hasonlóságok derültek ki. Érzem, hogy van valaki, aki támasz lehet számomra. Barátnője is, Nao is fölvett. Szegény Nao, 3-szor kevertem össze Ayuval. xD
Régen keresgéltem egyik délután képfeltöltés.hun. Ls találtam egy képet, amire azt hittem h vki föltett egy képet rólam. megnyitottam és... nem én voltam, hanem a hasonmásom. El sem hittem... eg ycsaj aki ugyanúgy nézett ki évekkel ezelőtt mint én, és most meg egy csaj, aki ugyanolyan mint én. ilyen a világon nincs! Hozzá kellett volna már szoknom, de nem tudtam. Hisz még most is derülnek ki dolgok, amikben hasonlítunk. Bár itt lakna. Olyan jó lenne:)
Na de ott a bizsergések cím is. Egyszerűen... csodálatosan érzem magam. Mintha pillangók szálldosnának a gyomromban. Szerelmes vagyok. nagyon. De most nem Hariról beszélek. Nem is Gézáról. Hanem a lovis srácról. Akárhányszor rágondolok... elönt a vágyakozás. Próbáltam bemesélni magamnak, h Harinál ilyen nincs, és végül már én is elhittem, de ez nem igaz. Legkésőbb hátfőn megkérdem a nevét. Nagyon iegesít, hnem tudom, pedig fülig belé vagyok zúgva. Szeretem, azt hiszem. Olyan helyes (:
Na itt a fic, amit elkezdtem írni:

- Aulánál nyitva van? – indulok el a szomszéd istálló felé, Pali válaszára várva.
- Igen-igen, nyitva van. Már megjöttek. – kiáltja vissza nekem, majd visszafordul a szénához.
Kitárom az istálló ajtaját, és rögtön megcsap a melegség, és a jól ismert ló szag. Hiába mondják azt a legtöbben, hogy büdös, nekem kellemes.
Beköszönök, de semmi válasz. Végignézem az összes boxot, hátha csak nem figyeltek, de egyikben sincs senki. Na mindegy. Vissza tántorgok Aulához, és elkezdem dajkálgatni. Nagyon tűri a kis drága, imádja ha az orrát simogatom. Géza lova, de ő másik istállónál dolgozik, Aulát délután lovagolja, és látja el, a kajáját viszont mi adjuk neki. Hirtelen ötlettől vezérelve hátramegyek az utolsó boxhoz, és bemegyek oda. Ott nincs ló, kantárok, nyergek, ruhák, csepszek vannak ott. Meg persze a tréner és fiának a kabátja. Utóbbihoz megyek, és óvatosan megérintem – éppen csak az ujjam hegyével végigsimítok rajta. Veszem a bátorságot, leakasztom,és magamhoz szorítom. Lesz ami lesz, úgysem fog nekik föltűnni. Hihetetlen jó illata van… még nem volt alkalmam nagyon a közelében lenni a srácnak, és ez most olyan jól esik. Igazi férfias illat áramlik ebből a kicsinyke darabból.
- Khm… - köszörüli meg valaki a hangját a hátam mögött.
Istenem! Nagyon ismerős ez a hang. Ugye nem…
Megfordulok, és kit látnak szemeim? Őt. Miért pont őt? Miért nem az apját? Vagy akárkit… Hogy fogom én ebből kimagyarázni magam? Érzem, hogy teljesen elpirulok, és fejem is egyre jobban kezd égni.
- Hát ez ciki… - horgasztom le fejem. – figyelj… ne haragudj, csak... én csak… áh hagyjuk inkább. – gyorsan elsietek mellette, és a kijárat felé sietek.
- Hé! – szól még utánam, lágy hangján. A hangja is… olyan elbűvölő. – Miért jöttél… igazából? – támaszkodik neki a falnak.
- Aulához jöttem csak. – felelek neki zavartan.
- Akkor? Ne zavartasd magad. Miattam ne aggódj. Nem fogom megemlíteni senkinek. – Nem tudom, hogy hihetek-e neki, de nincs más választásom. Visszamegyek a lóhoz, ugyan kicsit feszélyezve, de vele foglalkozom.

Szerintem érdekes lett... ez most nem lett a legjobb.

megőrülök érte

Most kivételesen nem Hariról beszélek. hanem... na jó kezdjük az elején.
Reggel münk ki lovira, Géza lovagol. Elgondolkoztam rajta h miért szeretem. Nem találtam rá választ. DE akkoris vonzódom hozzá. Egyszer bejött, mikor épp Golden Sun-t próbáltam fölkötni kötőfékhez kisebb-nagyobb sikerrel... beköszönt h szia. Nem tudom miért, valamiért úgy érzem h a szia kedvesebb mint a hello. ezért próbálok neki úgy köszönni h szia. lovagoltam. párszor félvikém beindult, egyszer azthittem ágaskodni fog, mert az egyik csaj nem tudta megfogni a lovát...el is kezdett de sikerült lenyugtatnom:) néha még én is meglepődöm, h h tudunk már egymáshoz alkalmazkodni a lóval :) Imádom őt^_^
Apám elhozta anyámat is, h nézze meg az új csikót ^^ Olyan aranyos. :3 Olyan mintha ügető ló lenne, olyan gyönyörűen üget.ű aztán majd elválik, h mi lesz belőle:) Anyám Diablon is meghatódott, h h bújik apámhoz :D És ma én is... oyaln aranyos volt. ahogy odabújt hozzá, szemeit félig lecsukva, és áhh az a tekintet. A lovak a világ legcsodálatosabb állatai, az biztos :)

Hát nem aranyos? Hihetetlen. Tegnap est emikor néztem... Diablo jutott róla eszembe:)
Megyek be a csikóktól és Diától, és jön velem szembe a szomszéd istllóból az emberke. Kérdi h tudok e neki segíteni padikozni. Mondom tudok. 2 lovat vitt ki, utána meg elkezdtünk beszélgetni a korlátnál. Már ott volotam, hmegkérdem mi a fia (gondolom én h a fia) neve, erre ki jelenik meg mögöttünk? Ő. A fia. Hát az... áhh. Olyan helyes. belkéhabarodtam. De már régebb óta. Amikor először megláttam, akkor éreztem vmi vibrálást. Mikor jöttünk el kocsival, mind a ketten utánunk néztek. Végig :) Olyan helyes az a srác, úgy előttem van. Fürdés közbe eszembe jutott egy ficötlet. Le is írom^^ vagyis inkább meg.
a egy kis zene:

2010. január 15., péntek

Lehet, h ő volt? Érdekes...

Most, alig pár perce beléptem myvipre. Nézem, h kik látogatták meg a profilomat... *vezetéknév* Zsolt...??? Miii??? Az öccse? Harinak? (új neve Zbának xD) Város stimmel. Na de: az öccse lehet, h tudhat rólam, de nem hiszem h megnézne. Nem érdekelné egy ilyen kis csitri adatlapja, azok után amiket Hari elmondhatott rólam... Szóval ő nem hiszem. Viszont Hari nincs fönn myvipen, ezért lehet, h megkérte az öccsét, h hadd nézhessen meg valakit. Azaz engem (is). De miért? Van egy tippem, ami eléggé abszurd. Most délután Ayu mondta, vagyis fölvetette a kérdést, h mi van ha csak testileg vágyik rám? Mert amikor szerdán elég merész fölső volt rajtam... akkor többször is megbámult, jobban mint szokott. Én erre nem is gondoltam. Szal az is lehet, h gondolta h képet raktam föl magamról myvipre. Nos kép az valóban van egy, de az nem olyan amin jól látszom szerencsére. (vagyis azt hiszem h csak 1 van) Na de akkor is... most ezt mire véljem? Lehet h érdeklődik irántam? Áhhh ez totál káó. Miért... áh hülye kérdés. Hisz nem szabad. El kéne fogadnom... de nem megy. (T_T) Úgysem lehet ebből semmi... hiába vágyakozom utána...fölösleges.

"Fuss, Foresz, fuss!" xD

Tesivel kezdtünk. Együtt voltunk a 6-osokkal, szal nem tudtunk röpizni. Óra után Lizivel picit ütögettünk, de nem hálónál, és nem volt igazi... :/ Mármint h... áh mind1 XD Majdnem lekéstünk médiáról, de azért sem sikerült... Niki óra előtt mondta h Katinka és Judit kibeszéltek engem és Nikit, Lizit csak talán. Hát mit mondjak, Nikinek hiszek... Ne irigykegyjen már! Éns em csak úgy hoppra lettem iylen jó röplabdából, nem születtem hatalmas tehetséggel! Rengeteget edzettem, nem adtam föl sosem, és ennyi. Ez a titkom. Ha nem képs fölfogni, hát nem. De nem kell nekünk ilyen ember a csapatba. Médián Forest Gump-ot néztünk. "Fuss Foresz, fuss! " XD Angolon nem feleltünk... jó volt, ma is rengeteget röhögtünk^^ Ének. Anna mellém ült... :) Tanultunk. De mivel 40 perces órák voltak, hamar eltelt. Majd matek. Nem írtzunk dogát! Végre! XD 3. péntek, amikor nem írtunk. Kicsit lementem röplabda meccset nézni Dorkához és Ágihoz, majd Dórival és Gyöngyivel hülyültünk, majd Gabit kísértem el Fenyőbe, majd Pennybe, de a papír írószereshez már nem mentem vele. xD Elmondtam neki a Zbás titkom. Jókat hülyültünk XD Majd mikor elment Dzsungel könyve próbára, elmenteme gyedül meccset nézni. Mikor végetért (sulink csapata megnyerte :3) Dóri szinte leparancsolt h menjek edzésre, úgyh Katinkával lementünk. Lizi és Niki még nem voltak itt... 3-tól 5-ig folyamatosan játszottunk. Lottinak uccsó 2 percben eszébe jutott, h szerválhatnánk. Dóri (nem az edző, egyik csaj) adta föl őket, és az első két lecsapásom kurva jó volt, azt mondta^^ Bárcsak órán is így tudnék lecsapni... Abban a környezetben. na mind1, a lényeg h hullafáradt vagyok XD Na asszem megyek is, szijjasztok!

2010. január 14., csütörtök

2 óra röpi^^

Biosszal kezdtünk. Szekrényeknél állunk, jön Zbá. Alig nézett ma rám viszont... Mintha elhatározta volna, h "Nem, akkorsem fogok ránézni úgy, mintha..." Valahogy így tudnám elképzelni. xD Bioszon kiosztotta a TZ-ket. 3-as lett XD 4-es leszek félévkor. Föci. Ausztria kiselőadás. UnalmaaasT.T -.-" Angol. Nem feleltem... Jó volt, sokat röhögtünk^^ Magazinoztunk. Tesi. Röpiztüüüüünk^^ A nemtom hányadikos csajoknak (leginkább evgyes korosztály) holnap meccse elsz, és ellenük játszottunk. Szoni kérdi tőlem, h kik járnak edzésre? Mondom, h én, Lizi és Niki, és mondja h tök ügyesek avygunk! =) Persze ezek után mindent elszúrtunk... oylan csapnivalóak voltunk, h az katasztrófa volt. Katinka nem volt kéeps megmozdulni, csak miután Judit néni jól lehordta, meg ienek. Megvan a csapat asszem, h ki elsz benne, a mai jéták után világossá vált számomra. Én, Lizi, katinka, Niki, Dorka, Judit. Juditot ha be tudjuk jó, ha nem nem. Helyette akkor vagy Stefi vagy Kandi lesz. Irodalom előtt elkéreckedtünk megint. Dóri aszonta h tőle mehetünk játszani,ha elengednek, Mariann néni is elengedett :3 Szal Kandival és Nikivel lementünk ütögetni. Végül Dori is beállt (9.-es csajszi) és úgy. :) Matekjon unalmas. És ennyi. Matek előtt a tanárnő késett, én lizivel ebszélgettem, úgyh én az elsőn, ő meg az aulában állt, és úgy kiabáltunk. xD Erre meglátom Zbát menni a wc felé a másodikon. Továbbra is beszéltünk Lizivel, nem igazán izgatott. Majd jött a tanárnő, és be kellett menjünk...:/ Mostmár új gépről írok :) Na megyek kutyázni
Pápá!^^

Én vagyok alegjobb :) --- tegnapi

Jó napra számítottam. Ennek ellenére azonban eléggé pocsékra sikeredett. Elmaradt a rajzunk (mint tegnap délután megtudtam, István bácsi kórházban van L:/), de azért bementem. Igaz, h kicsi késéssel a szokotthoz képest, kb. 40 körül értem be. Zbá kocsija még nem volt ott, úgyh megörültem. Elkezdek lepakolni, erre megjön. Voltunk 3-an, Dorka, Bibus, és én. Köszönt, nekem asszem külön, mert én a padnál voltam, bár a fene tudja h miért… megilletődtem, abban a pillanatban nem számítottam rá, úgyh reflex szerűen ráköszöntem. Ő picit megnézett magának… Tegnap apám elvitt vásárolni, egy új gatyát, 2 új pólót, és egy csattot vettem. A gatya, csatt, és az egyik póló volt rajtam. A póló hát… kissé…eléggé merész volt. Hasítás van a két vállánál is, mindössze egy pánt tartja ott össze (eléggé vékonyka), és a szélei flitterekkel vannak kirakva. Fekete alapon rózsaszín strasszok. Mindenesetre akárhol nézzük, elég szép nagy az összes kivágás, de nem hagyhattam ott,annyira megtetszett. Lehet h ezt nézte. Amikor ment föl, legszívesebben még végigkísértem volna a szememmel, ahogy fölmegy a lépcsőn, de az túl feltűnő lett volna. Viszont abban biztos vagyok benne, h a lépcsőről még lenézett rám. Volt egy szabad óránk töriig, lelátón voltunk. Mikor megyünk a töri teremhez, már kinn ült Tüne nénivel az aulában. És akkor is, mikor meglátott, engem nézett. Végigkísért a szemével a folyósón, míg el nem tűntem a teremben. Kiültünk, én meg odamentem Dórihoz és Gyöngyihez, leültünk az egyik padra. Tökéletesen ráláttam arra a gyönyörű hátára és hajára. Télleg szépJ Úgy odabújnék hozzá… :$ Mikor mentek föl, még hátranézett rám, PONT RÁM. Törin összefoglaltunk, jövő hét szerdán töri TZ-t írunk… Kémia előtt leálltam Kingával beszélgetni, ő meg tökéletesen rám látott. És sztem titkon nézett. Valamiért úgy érzem… Majdnem lekéstem kémiáról, úgy elmerültem Kingával az animékről szóló beszélgetésünkbe. xD Bejött az infotanárunk megnézni az órát (kémia tanár is), órán meg dogát írtunk. Nagyszerű. Ez most sztem olyan 3-as körül lesz… xDna nembaj, a lényeg h kicsi. Matek előtt is Kandival kimentünk, és akármennyire is nem akarta, észrevettem h néz. 4-es leszek matekból, kémiából 5-ös. 4,2-re álltam, és aszonta h ritkán ad arra 4-est, ha a TZ-k mind 5-ösök, de hát… 4,2 az mégis csak 4,2. Itthon ki fognak nyírni :S Fizika nem én feleltem csodával határos módon, pedig miután engem egyedül 3-asra zárt le… számítottam rá, de volt 3 gyerek, akiknek csak 1 jegye volt. 2. félévtől hétfőn 4. órában föci helyett fizika lesz. 1 föci, és 2 fizika immár egy héten… remek -.-” Angolon nem feleltem, tekintve az állapotomra… ma jött meg, és hihetetlen szarul éreztem magam. Alig tudtam végigülni az órát. Mozognom kellett,ed mégsem állhatok neki futni a folyósón. Hédi néni látta is rajtam h nincs vmi baj, meg is kérdezte h engem meg mi lelt. Eléggé feltűnő, ha én rosszul vagyok, mivel akkor általában nem röhögök, és nem mosolygok mindig. Szal megkíméltJ Közbe azért láttam h órán aggódó pillantásokkal figyelt. Mondta h jöjjek haza, de már csak 1 órám volt, azt meg nem akartam kihagyni. Óra előtt Zbá jött a tanáriból, aszittem felénk jön, de végül lement a lépcsőn. Előtte váltottunk egy pillantást, de az én arcom fájdalmas volt, mivel iszonyú fájdalmaim voltak. :S Nem tudom mire gondolhatott akkor xD Érdekes, h mindig megtaláljuk egymást a tömegben. Utána már ne láttam. Fél 3-ig maradtam a negyed 5 helyett, egyedül semmi kedvem nem volt ottlenni. Dorkával és Ágival elmentünk boltba, Dorka és én fagyit vettünk, Ági meg csokit. xD Ilyenkor fagyi. Nem vagyunk normálisak, de sebaj XD Kinn ülünk aulában, Lizi odajön, és elkezdünk beszélgetni 4-en. Majd egyszer csak mondja, h egybkt. Dóri osztályozott minket. Rám azt mondta, h én nagyon jó vagyok, Lizi a jó, Niki meg a közepes. Ez azért jólesett :) Az a csaj, akitől a legjobban vártam elismerést röplabda terén, megadta nekem ezt. És ez hihetetlenül jól esett. =) Ebből kifolyólag az osztályból is én vagyok a legjobb. Mivel mi 3-an vagyunk a legjobbak, akik tudnak is valamit, és közülük is én vok a legjobb. Ennek annyira örülök :) Hát mégiscsak megérte az a rengeteg edzés. Imádom a röplabdát. Hazajöttem, apám kiabált persze velem, de csak a szokásos xD Alapból nem egy nyugodt természetű ember. De megkaptam a saját gépet a szobámba. :D Most is innek írok. Még nincs internet, apám azért ment el, meg gondolom Auchanba is mennek számlát fizetni anyámmal. Szal be lesz kötve a net, és wááá^^ Már csak vmi fejhallgató kell, és tökéletes^^ És hihetetlen halk a gép. Amikor először bekapcsoltam, azt hittem be se kapcsoltam, mert oan halkan kezdett el zúgni A billentyűzet is új, és tök csöndes. Az egér is úúúúj^^ Szóval minden. :D Most örülök Pénteket akarok… edzést. Na meg persze Zolibát. De őt mikor nem? :) Szeretem, egyre jobban. Lehet, h ez lesz a vesztem? Úgy érzem, bármire képes lennék a szerelméért. De akkor is. Olyan lehetetlennek tűnik, mégis megint úgy érzem, h van remény.

2010. január 12., kedd

Újabb kérdések és válaszok- Ayu szemszögéből

Miért néz?Nos... nézzük azt, ha én lennék a helyében. Talán fájna az, hogy az a csaj, akivel nyáron (?) msnezett, egyszeriben eltűnt. Kiderült h te voltál az. Össze lennék zavarodva, s lenne egy jópár kérdésem. Talán ha téged nézlek, megjön a válasz. de nem...
... üzenete:
Mindenesetre ha utálnálak, akkor nem bámulnálak.
...üzenete:
MÉg ha csak azt hinném is, h utállak. Nem szokás olyat bámulni akit utálunk, szerintem
... üzenete:
Vagy..várnám, mi lesz a következő lépésed.

miért nem képes beszélni velem, és elküldeni a francba?Hát, erre már 2 ellentmondásos válasz van. Ha kijátszottál, akkor még az őszinteségemet se érdemled meg. Csak nyilván nem ennyire durván megfogalmazva. De kétlem, mert ha tényleg gyűlölnélek, nem utálnálak. Másrészről... Nem vagyok biztos benne, hogy tényleg el akarlak küldeni a francba
... üzenete:
Szerintem arról van szó, h most nem tudja mi legyen.
Talán ez a legreálisabb. Nem tudja, mi lenne a helyes. És lehet h valóban érez irántad valamit.

nem tudja mit csináljon. érettségiig még négy év van.. most őrlődjek magamban vagy ne? Ha érez irántad valamit, akkor valszeg ezen töri a fejét.
miért nem akarja a szemembe mondani, hogy nem kellek neki?
... üzenete:
Hát, a válasz végülis szinte ugyanaz mint az előzőnél. Nem akar nyers lenni, mert tényleg fél h ezzel vmit kurvára elront és kárt teszel magadban, vagy....... nem tudja mit csináljon.
ami a legvalószínűbb, h nem tud mit csinálni.

Ezeket Ayu írta nekem. Msnen beszélgettünk, és válaszolt az itt föltett kérdéseimre.: http://hamano95.blogspot.com/2009/12/elbizonytalanit-mind2.html
Mostmár legalább ha unatkozom, lesz min gondolkoznom. Ismét -.-"

Szeretném ha ölelnének

Szeretném ha ölelnének...
Szeretném ha szeretnének...
Szeretném ha SZERETNÉL!
Szeretném ha törődnének velem, de legfőképpen azt szeretném, ha TE törődnél velem!

0.-ban focizott. Néztem. Bámultam. Jó volt. Matekon majdnem elaludtam, de nem csak én. Az egész csoport totál kóma volt ma. Bioszon TZ-t írtunk. Tűrhetően sikerült. Ofi mangát olvastam, lezártak föciből, 4-es lettem... :S Na nem baj. Erre számítottam. 3,72-re álltam xD Info. Html. Tesi alias lelátó. Elmaradt, mert kosár diákolimpia volt. És nem tudtaaaam szerválníííííííí :(:( Mert elmaardt az a rohadt tesi. Csütörtökön meg kicsibe leszünk, szal legközelebb pénteken röpizhetek... akkor viszont 3 órát, mert lesz délután edzés is^^

Olyan kirekesztettnek éreztem ma magam. Se Dorka, se Ági, se Lizi, se Niki, biosz TZ, elmaradt tesi, ellenségeskedés, sötöbö...
Nem elsz ez így jó. nagyon nem. Nem akarok egyedül lenni. De akit a legjobban akarok, elérhetetlen számomra.

2010. január 11., hétfő

Szerva(Y)

Ohajo!

Újra jelentkezem. Röpivel kezdtem 0.-ban. Végre ténylegesen megtanultam szerválni, azt hiszem. Mostmár vonal mögül 2 méterrel is tudok. Ráadásul úgy, h nem sáncolja, hanem szépen, nagy ívban, törke pontosan ütöm oda, ahova akarom^^ Olyan boldog vagyooook^^ Ez az egész napomat földobta:D Kémiával kezdtünk. Szokás szerint Lizivel elkéstünk, de ez már megszokott, szal semmi bajXD Majd irodalom, lezártak. 5-ös :) nyelvtan. úgyszint és úgyszint. Előtte kicsi tláttam de annyira nem ... nemtudom. Nem hozott annyira izgalomba. Föci. Doga. Puskáztam xD Töri. 5-ösre zárt le a Gyalu. Angol. Doga. Hát nem tudom :/ Matek. Semmi érdekes. Itthon meg bioszt tanultam. Megy:) Holnap TZ :S

Azér tmert ma nem voltam annyira oda Zbáért, hihetetlenül vágyom rá... :/

Holnapot akarok. Tesit. Kipróbálhatom a szervámat^^ És megmutathatom Judit néninek, h 2 edzésen mennyit tudunk fejlődni Dóri által, ő meg 3 év alatt nem tud minket megtanítani szerválni x"D

Okéé abbahagyomXD

2010. január 10., vasárnap

na ilyen nincs

Kiderült, h Ayuval hihetetlenül egyformák vagyunk! Mindkettőnk helyzet... esélytelennek tűnik. :/
A föcitanárja egyben a biosz tanárja is, na és persze az ofője. Mint ahogy nekem. Az enyém igazgatóhelyettes is, vmi oat olvastam nála, h az övé is.
Rengeteg mindenben hasonlítunk. Ez külön meglepetés

Tegnap előtt éjjel azt álmodtam, h összejöttem Lizivel. Egy lánnyal!!!! Lehet h túl sokat voltunk együtt pénteken? x"D Kizárt h én összejöjjek egy lánnyal... vagy mégis? Totál káó. :/
Most éjjel meg azt álmodtam h megjött, és fürödtem. Mármint a menszim.Hát király... ma nem is éreztem vmi jól a hasam, az igaz...:$

The Cheetah Girls 2

Tegnap előtt megkaptam a MONDO-t^^ Imádom. Decemberi, amiről aszittem lemaradtam, de anyám megvette nekem xD
Tegnap korán elmentünk Auchanba, h 9-re visszaérjünk h tudjunk menni lovira. Kaptam egy hosszúszárú csizmát :3 félvérke elég nyugodt volt tegnap, egyszer rúgott ki hátra, de az semmi volt... Megyünk föl a istállóhoz, ki lovagol a Ribárszkinál? Géza. Fekete cuccban volt, és áhhh... megőrülök érte. (L) De nem jött föl hozzánk :/
Mikor hazaértem, kajáltam, picit elvoltam, TVztem meg firkálgattam, majd lefeküdtem aludni. Több mint 2 órát aludtam, majd fölkeltem ettem, kuityát sétáltattunk, és The Cheetah Girls 2-t néztem^^
Asszem ez a kedvenc dalom belőle^^ Strut. Utána meg Hihetetlen családot néztem végig. Szal nem voltam gépél. most is az ősök Auchanba vannak (igen, megint -.-") úgyh ideültem. Fogalmuk sincs róla h fönnvagyok xD

Egyik bnőm elkezdett levelezni Zbával... eddig érdekes a levelezés. Nem tudom mi lesz belőle...
Na asszemmegyek... szteme szek vmit, aztán apámék hamarosan jöhetnek haza, és megyünk lovira, szal igyekeznem kéne...
Na pápá!

2010. január 8., péntek

Röpííííííííííííííííí(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)

Anyámék ma reggel kolbászt csináltak xD Oké, ezt inkább no komment. xD Tesivel kezdtünk. Lizivel voltam, Dorka és Ági elmentek bétét lesni... Én Lizivel öltöztem, kizártuk a többieket az öltözőböl xD Majd jöttek a t9bbiek is, Judit, majd Kattka is, szal utolsó pillanatkoban estünk be órára xD Tornasor, majd mondja Judit néni: na nézzük, kik ma a meztelenek (vmiük kinnvan pölö válluk, combjuk, sötöbö) Engem is fölsorolt, pedig nekem aztán semmis sem volt kinn! xD Többiek felé fordul, és mondja h 10 kör a lelátón. Hozzánk fordul, és mondja h pakoljunk. Szal röpiztüüüünk^^ Atyám. Ritka egy szarul ment. xD Ma először vonal mögül kellett szerváljunk... egy sem ment át! xD Pedig a szervákban jó vagyok nagyon. Majd óra végén mondja h mindenki aki röplabdázott, hozzon egy labdát magának. És ő beállt a függönyhöz, mi meg másik oldal, vonal mögül kellett szerváljunk. 3-ra eltaláltamJudot nénit :) Utána még picit gyakoroltam függönynél, majd visszaálltam, csak úgy szimplán kedvből=) Szal médiáról majdnem lekéstünk. De azért se... dogát írtunk. Egész órán, és hát nem volt vmi könnyű.... :/ Majd angol. Kikaptuk a definíciós dogákat, 5-ös lett^^ Utána ének, egész évben semmit nem csináltunk szitne, ezért megkrédezte h ki az aki úgy érzi h megpróbált részt venni ezeken a gyakorlatokon, 3 ember kivletlével mindenki fölrakta a kezét. Így 5-ösök leszünk énekbl. Az a 3 ember pedig 4-es. Pedig ha nem ugranak be, ők is 5-öst kapnak. Majd matek. Doga. Hát mit mondjak... fogalmam sincs h sikerült. Talán jól.

Először média előtt láttam Zbát. Végig menni a folyósón, de csak ennyi, de nekem ez is megteszi :) Angol előtt kinn ültem, és a házit olvastam x"D Majd kijött h beterelje a diákokat az órára, úgyh én inkább bementem. Nem akartam h annyira feltŰnjek neki. Ének után is, felénk nézett.mwent a folyósón, és valamiért megfurcsállta az osztályunkat. Lehet h engem keresett? Mert előtte láthatta h visszamentem a teremhez... Bár nem tudom... Annyira homályos ez az egész. Ment a folyósón matek utáni szünetben 3 9.-es csajjal, egyszercsak lemaradt tőlük, és kinézett a korlát mögül. Egyenesen le rám. Én utána persze rögtön elfordultam Verához meg minden... Majd elmentem. A 6. óra további részében Dórival voltam, 13.-osoknak most votl tesije, és röpiztek^^ Ittam megint eg ykaramellás kapucsínót^^ Majd Dórival elnevetgéltünk. Közbe Zbá folyamatosan föl le futkosott. Végül eltűnk, az egész aulán keresztl társasjátékkal a kezében xD Én közbe kimentem Petivel és Dórikával hógolyózni, majd Dóri elment kézire, rövidesen megjött Lizi, és dobáltuk egymást na meg persze a járókelőket xD Egyszer egy csajt pontosan fejen találtam xD Esernyőt is találtam el... szóval jó volt:) Egyszer mikor Lizivel jöttünk vissza automatától ( ő is vett karamellásat :P) az anyja hív minket is játszani,de mi inkább mondjuk h nem... kül. is nem szívesen játszottam volna Zbával... feszélyezett a közelsége. És szüntelen elpirultam volna azt hiszem. nagyon elmélyülten játszhatott, mert egyszer se nézett hátra... Utána Peti nekünk valamilyen vájcsú avgy mien harcmozdulatokat mutatott nekünk xD Közbe Zbá és Tünde néni fölmentek és többet ki sem jöttek a tanáriból. Majd megjött Mundi Niki, egész első és második emeleten végignéztük a legtöbb tablót xD majd mentóünk edzésre (L) Nagyoknak jövő péntekene meccse lesz, szal Dóri vmeddig velük foglalkozott, amdj jöttünk mi is. Szervát gyakoroltuk, mivel oan csapnivalóan ment reggel. xD És Judit néni monmdta is Dórinak. Hujujj xD Mindössze 1szer sikerült vonal mögül átszerválnom, de akkor is neccesen. nem ütök elég erőpset... na bajd belejövök^^ Tök jól játszottunk. Mondjuk már mindenki fáradt votl szal monoton volt a hangulat... de sebaj. Na eg edzés végén Dóri mondta nekünk h egybkt. mi 3-an (Lizi, Niki és én) járhatnánk a nagyok edzésére is, jó lenne végre fejlódni kicsit. Szal lezárul az amatőrök versenye, és febr. 22-től bármikor lemehetünk a nagyok edzésére is^^ Csütörtökön játni is fogunk, kedden a szedai sok tanulnivaló miatt sajna nem...:( Na mind1... 2 egy ellen, én meg egyedül nem jövök le... Szal hétfő 0., csüöt. 8-9, péntek 9-10 röpi^^ De várom már.

Viszont félek. Február 18-án lesz a meccsünk. És szerintem semmi esélyünk. Vagyunk 3-an akik nagyon jók vagyunk. A 10-ből... a maradék 7 nem is járle edzésre, úgyh ennyit erről. De ugyanakkor várom nagyooon^^


2010. január 7., csütörtök

hóóóóó *-*

Tegnapnem írtam, mert egész délután föcit tanultam, de erről majd később.
Szal a tegnap.
0.-ban focizott. Többször rámnézett, úgy emlékszem. És tök sokáig öltözik *-* zseniális, mi? xD Olyan aranyos azzal a kis hátizsákjával. :3 Kiderült h nem elsz első óránk, rajz. Úgyh lelátón voltunk végig. Törin 6-an írtak dogát, én megúsztam, mivel van 5 jegyem. Kémia. Próbáltam mangát olvasni, de vhogy túl feltűnőnek hittem. Úgy éreztem, mintha végig engem nézett volna. xD Úgyh inkább letettem róla. Helyette Mesivel hülyeségeket olvastunk. Szücsitől kapott vmi lapokat, amin olyanok vannak, h halálra röhögöd magad. xD Majd matek. Hát amit tegnap vettünk, nem igazán fogtam föl. Viszont ma megvilágosodtam. x"D Na szal matek, majd fizika. Kiosztották a dogákat. 3-as lett. 3-as leszek félévkor. Nem tudom h mondom meg a szüleimnek,még nem volt bátorságom :$ Majd angol, itt magazinoztunk ^^ Volt utána 1 szabad óránk, ettünk salit, majd kimentünk hógolxózni *_* Előtte fölmentünk megkérdezni h holnap írunk e médiából. nem volt ott tanár, de Márti nénivel jól elbeszélgettem. Jövök ki, Zbá is akkor jön arra. Én dorkáékhoz fordulok, úgy teszek mintha nem érdekelne. Jön, mondja h Jó étvágyat. Hát nem aranyos? *_* Azétkivi vokha én ettem volna 1edül, jóétvágyat kíván-e... biztos. vagy nemtudom. Lehet h lecsapott volna rám, és számonkér... bár nem hiszem. Szal kimentünk hógolyózni. Innentől kezdve jó kedvem votl megin^^ Hihetetlen jó volt!!!! :D:D Ági, Dorka, Gergő, és én. Egyszer szétcsúsztak a lábaim, eltanyáltam. ági rögtön rámzuhant, földre akart szorítani, majd Dorka is jött, mire én kikeveredtem már. Előtte persze Gergő nyomott a pofámba egy jó marék havat xD Áhhh de jó volt^^ Megyünk be, nézemmeg h Zbá ott van e még... A kocsija ottvan. Erre meglátom őt is. Épp Tünde nénivel beszélgettek. De nem volt semmi ölelés, semmi. Szerencsére. Nem is vitte haza azt a banyát... úgyh oké minden. Azt hiszem. Még maradtam negyed 5-ig. Fölmentünk Nyirihez, Dorkával és Ágival. De nem volt benn, értekezleten volt. Ági elment. Mi Dorkávalmaardtunk. Közbe kijött Lotti néni, és elebszélgettünk. De vagy negyed órán keresztül. Japánról. Japán filmekről, meg ienekről! ^^ Mesélte, h 16-17 évesen levelezett egy japán fiúval, a nevét azt nem sikerült megjegyeznem hehe és az IM-ben talált rá, írt neki és 3 évig levelezgettek. De aranyos^^ Majd elment. Mi végül úgy döntöttünk h Dorkával írunk egy levelet a Nyirinek. H ne írjunk ma, mert h nekünk 50 szót kellett megtanulnunk, meg ebből nem tudom hányat, és így... aztán hazamentem, tanultam, tanultam és tanultam. Egész estig. Nem voltam gépközelben.

Majd ma reggel 5-kor keltem. Fél 7-ig föct anultam. Így visszagondolva, nem tudom h voltam képes oan korán fölkelni. Megyek be suliba, kezdünk gyülekezni. Erre megjön Zbá. Rámnéz, én éppen szekrényhez mentem, h a tesipólómat berakjam szekrénybe... megjön. Vmeik fiú föltartotta, úgyh lépcsőn megállt. Kérdezték h "Zolibácsi, tetszett tegnap úszni?" Erre mondja h nem tegnap pihizett. Majd utána h tegnap olajban úszott, abban könnyebb. xD Néha nem tudom h h jön neki az, amit mond, vagy h miért mondja na mind1... még mindig em tud normális diák módjárakezelni. De asszem ebbe bele kéne törődnöm... Majd szépen lassan fölszállíingóztunk, miután a Nyiri is megjött, és aszonta h megírjuk. Miért ne írnánk meg?nem érdekli őt semmi, sem az angol, sem semmi. Úgyh lemondtunk róla.Én azért reménykedtem. Valamiért éreztem, h nem írjuk meg. Ne kérdezzétek, hogy, magam sem tudom. Egyzerűen tudtam, h úgysem írjuk meg. A levelünk után... majd biosz elején az egész osztály rideg volt hozzá. Majd oldotta ahnguatot, ő is érzékelte, próbált megnevettetni minket. Sikerült is:) Erre krédi, h na kik azok akik ma angolból dogát írnak? Fölrakjuk a kezünket. Áhh ez kevés. Mondja. Erre krédi: Megharagidnátok rám, ha nem íratnám meg veletek a dolgozatot? Örültünk nagyon:) Erre megkérdi: "Biztos? Aztán ne mondjátok otthon az a hülye Nyiri nem íratta meg! " Szal föcin Svájc kiselőadás volt, majd angol, doga definíciók, tesi, futás, gyakorlatok majd 2 kidobó. Hát ez nem az én napm volt. Mindkettőben qrva hamar kidobtak! pedig nagyon jó vok általában kidobóból... de viszont több srácot is kidobtam, meg csajokat is, de ma különösen jól sikerültek a dobásaim^^ Danit mindkétszer én dobtam ki. xD meg még sok emberkét. xD Majd irodalom. Előtte ittam egy karamellás cappuchinot^^ Áhh de fini volt *-* Imádom^^ Majd irodalom. Próbáltam mangát olvasni, de nem sikerült első padban. Vera megfogadta az ígéretét, nem ült mellém xD Mert múltkor mindent kiszedtem belőle... :P Kiderült h az irodalom felvételit i smeg kell íjuk, de nem piros, hanem kék jegyért. Huh. Majd az utolsó negyed óráról elengedtek. Hógolyózni. De végül nem mentem ki, mert Niki úgyis Bencével lett volna, Kandi meg Vera kajálni mentek. Úgyh én is elkísértem Kandit^^ Erre ki van ott? Zolibá=) Érdekesen nézett rám, sokáig nem vette le rólam a tekintetét... mondjuk előttem a boti ment, de biztos vok benne h engem nézett. Úgy ültem h nem láttunk rá egymásra. Szerencsére. Majd mentek el, Tünde néni elkezdtet beszélgetni velünk, Zolibá is megállt, őt meg valaki fiú tartotta föl, szal maradtak egy darabig^^ Utána alig láttam őt. Holnap írunk matekból, médiából, és leht h énekből is, mert egyetlen jegyünk nincs, és jövőhét péntek félévzárás... :S Szal ennyi. Ennyi volt ma. Most épp pihenőn vagyok, amjd mehtek tanulni -.-"
Asszem megyek is... na szijjasztok^^

2010. január 5., kedd

Ez a nő kegyetlen! xD

Apám vitt ma be suliba, már ott állt a kocsija. Mi a fene? gondoltam magamban. Picit később érkeztem, mindössze pár perccel, mitn szoktam, úgyh gondoltam, h már biztos megérkezett kis ideje. Nem votl aközelben, nem sikerült fölfedeznem. Dóri lejött a matektermünkhöz, és eldumálgattunk, meg minden. Majd föltűnik a 2. emeleten, kis táskával a hátán... na ott akadtam ki! Kedden focizott?! Hát menjen már... Szerdán szokott... persze máskor is volt már, de azokról tudtam. Általában. és mentünk is lelátni. Ha nem is focizott, akkor is. De közbe akivel le szoktunk járni... hát nem vagyunk annyira nagyon összemelegedve... Amióta összevesztünk, már nem régi köztünk. Neki ott az Ági, nekem meg Dóri, gyöngyi, és az osztályomból talán Niki... Na meg Lizi. :) De akkoris. Azt hiszem Dorka az egyetlen, aki melllett igazán el tudom engedni magam... meg Gyöngyi. Ritkán találni ilyen embereket. pedig...én aztán télleg nagyon könnyen föl tudom dobni a hangulatot. De... ma alig beszéltünk. Csak annyit h hali, meg hello, meg ieneket. Egy szót nem váltottunk 1mással és ez zavar. Na szal ma focizott. Ami azt jelenti nagyv. h holnap nem fog... áááá :( Matekon elvoltam a körmeim kifestésével Stabilo színes tollal. xD Először rózsaszín, amjd hirtelen ötlettől fekete lett a körmöm fehérje. xP Na később meggyűt vele a bajom.Miután nem ustam kifesteni a bal kezemen, le akartam mostni, de nem jött leeee x"D Biosz. Hát... gondolkoztam, miután föladtam apróbálkozást h figyeljek... jövő kedden TZ. M?ajdnem egész füzet -.-" Mondjuk töriből még annál is több lesz maj dhamarosan áhh help me! Aztán ofi. Idén mi rendezzük a Farsangot :) Nem írok róla semmit, mert hát az Dóri olvassa a blogom, ő meg 7.-es, szal nem akarom lelőni a poént. xD Így jártál, Dórikám! x)
De tök jó ksi izé lesz. dani ötlete... hát azon röhögtünk egyet XD Szegény kicsik x"D Info. HTML-eztünk. Színkódokat, betűípusokat, és a sorelválasztó izékét vettük ma :) Nekem tetszik, bár néha elakadok xD De alapjáraton megy. :) csak az a sok angol rövidítés, meg per jel meg <> jelek, azok kikészítenek (^-.-^")
Na végre elérkezett a várva várt tesi... tudtuk h megfog kínozni, mondjuk én reménykedtem h első óra, és hátha röpizhetünk, de... ááá ilyen fárasztó tesióránk még nem volt! kezdtünk egy párosfogóval, majd 1-től 5-ig minden gyereket beszámozott, és oszlopokba állított minket. 10 kör futás a lelátón...-.-" Majd kb 10-szer odavissza különféle gyakorlatok. Katasztrófa volt. Volt olyan is h párba kellett állni a csapat tagjainak, és talicskázni, meg egymást a másik hátára kapni. Benivel kerültem párba. Hát azt hittem nem fog elbírni. Erre fölkapott és vitt. xD Én nem bírtam el őt... na sebaj xD Holtfárasztó votl ez az óra. Majd préselések, amjd megint 10-szer újabb gyakorlatok. majd préselés meg ahsizom, meg ienek, és végül nyúlfogó xD De nem fejeztük be, mert közbe kicsöngettek, és egy emberkét sem tudtak megfogni, annyira kifárasztottak minket. xD Volt még 1 szabad órám. Nikivel meg bencével voltam, jön le Zbá. Rámnéz, de olyan érdekesen... em is tudom hogy... lehet h csak szimplán rámnézett, nem tudom. nem mutatott nagy érdeklődést irántam. ma mindenki olyan sokáig kajált! Dorka és Ági nélkülem nemes egyszerűséggel leéptek könmyvtárba, semmi Andi nem jössz? Ez azé rosszul esett. Figyeltem Zbát, h mikor végez, és megy föl, de nem láttam. majd egyszercsak megjelenik kabában, táskában, és megy el. valamit mutatott még a Norbinak, asszem úszni ment. Rövid, de eseménydús napom volt. xD
Itthon meg szarakodik a gép, nem tudommegnyitni a wordöt, sem a powerpointot, sem az ien officeos izéket, msbe sem tudok bejelizni, csak ebuddy-n, ha meg akarok nyitni egy mappát, előjön h BS palyer keresi a fájlokat, és nem nyitja meg 2 kattintással mint eddig, hanem jobb klikk és megnyitás, mappán belül nem tuodk új mappát létrehozni, meg ienek. Nem tudom mi baja a gépnek, asszem holnap meg kéne kérdeznem az infotanárnőmet, vagy a T. Kristófot... meg is fogom...
Vajon holnap fog focizni? Áááááá nem akarom, hülye vagyok. El akarom felejteni. Mégsem. Tudom, h elkéne, de nem akarom, azt hiszem. Jó így álmodozni róla, és reménykedni a nem teljesen reménytelenben. Pedig elkéne.. áhhh utálom magam ienkor... miért nem vagyok képes lemondnai róla? Ha akar valamit,max érettségi után fog lépni. Addigra meg simán kiszeret belőlem, ha egyáltalán szeret. De ha meg akkorra fog belém szeretni, és nekem lesz barátom... ááá oan szar ez a helyzet. Nem tudom elfelejteni. Mert nem akarom. Nincs akaraterőm. Ez a legrosszabb. Magam sem tudok mit várnék ettől a kapcsolattól...
Úgy vágyom rá... hihetetlenül szeretem. Azt hiszem úgy, mint még soha senkit. Sőt, biztosan.

2010. január 4., hétfő

Azt hittem ennél kínosabb nem lehet. Tévedtem.

Röpivel kezdtem. Átöltöztünk, vártunk. Vártunk. Vártunk. Vártunk. Vártunk. VÁRTUNK!!!!! Majd 7:40-kor az egyik csaj mondja h szerinte öltözzünk át, már úgysem fogunk tudni röplabdázni. Bemegyünk az öltözőbe, meggondoljuk magunkat, és várunk a Karskóra. Miközben míg mi benn voltunk, megjött. Jellemző, nem? Kaptunk labdát, votlunk 3-an. Eszti, én és Lizi. Esztinek alapból első órája tesi, ráadásul az edzőnkkel, Dórival, mi meg Lizivel késtünk kémiáról. Niki szerint beírta nekünk akésőt. De ki a fa*t érdekel? xD Szal egy dögunalmas kémia. Majd egy viszonylag tűrhető irodalom. Verából kiszedtem h kibe szerelemes, na meg az apróbb részleteket :) óra után mondja: Na én többet nem ülök melléd. Hogy miért? mert mindent kiszedsz belőlem. x) Nyelvtan. Hát őőő semmi izgi. Föci. Kikaptuk a dogákat. Egyszerre 5öt vagy 6ot, má nemtom. 5,5,4,4,4,2. xD Hát nem nagyszerű? nem tom hányas leszek föciből így félév végén. xD csütörtökön is írunk, király. 6 ország. Majd félév után 9-ből TZ. Király. Töri. Sokat röhögtem. xD Bejön a Gyalu, mondja h van egy jó és egy rossz híre az osztály számára. Kezdje a rosszal, mondtuk. Jó. A rossz hír az, hogy ebben a félévben nem írunk TZ-t. és ez miért rossz? -kérdeztük. Hogy jövő félévben kettőt írtok. Hát ez marha jó. Na és mi a jó? Hogy ebben a félévben már nem írtok TZ-t. És ez miért jó? Mert nem az elkövetkezendő 2 hétre süríti. Néha kiakaszt ez a tanár... Majd angol. Hujujj xD H mennyit röhögtünk ma is :D Jövő órára, szerdán kapunk megint olyan feketeerdős szaloncukrot^^ jájj, imádjuk :P Megkaptuk a januári-februári magazinokat, Pixie Lott van főodlalon, és az újság hátoldalán a rákról van szó... hihetetlen milyen egy szörnyű betegség... azzal a tudattal leélni a fiatalságodat, ha egyáltalán leéled, h halálos beteg vagy. Kegyetlen. Majd matek. Egész órán a házit ellenőriztük!!! xD És mindösse 4 feladat volt. xD Az geyiknél fél órán át vitáztunk. Végül kiderült h csak az egyik srác megoldása a KÖZELÍTŐ, de az sem teljesen jó! Hát ez nagy... Másik Andival ugyanarra gondoltunk, és csökönyösen állítottuk, h de, az jó! xD Végül kiderült h hiába van merőleges állítva a szakaszra, az mégsem felezi a szövet, mert ha ez és ez... na midn1, hagyjuk. xD

Irodalom előtt láttam. Nem néztem rá. Ő nem tudom. Nem mertem, inkább elmerültem hallgattam amint Andi a Kenichi animéről beszél. Vagyis próbáltam úgy tenni. De ha próbálok vmit eltitkolni, nem igazán megy... előtte NEM... Irodalom után is, nem mertem ránézni. Nem tuodm h észrevett-e... Kezdem azt hinni, h semmi értelme reménykednem. Olyan más velem. Annyira kerüli a tekintetem... vagyis inkább próbálja : Föci előtt megyünk szembe vele... alig mertem a szemébe nézni... sőt, próbáltam elkerülni. Próbáltam elhúzódni, de nem igazán tudtam, végül ő megállt még a teremben, balra fordult, most lehet h vagy beszélt vkivel, vagy eszébe jutott vmi, és elgondolkodott rajta, vagy egyszerűen csak ő sem igazán akart velem szembejönni. Valszeg utolsó eset a legvalószínűbb. Aztán utána alig láttam. Néha néha a folyósón... meg ienek. de semmi különleges. Úgyh ennyi. Ennyi volt a napom kábéra. Első tanítási nap. Hát mit mondjak... csak a szokásos. Jó votl a szünet, mert elkezdtem felejteni Zbát. De rossz is volt, mert így ami bátorságot összeszedtem szünet előtt, most mind elszállt, és alig merek ránézni. Elegem van ebből az egész zsra helyzetből.

2010. január 3., vasárnap

nem akarok holnapot T.T"

Ugyanis holnaptól újra suli. Örülnöm kéne, hisz láthatom Zolibát. DE ez most nagyon nem fog jól kijönni... kezdtem elfelejteni. Komolyan! Alig jutott eszembe... de hogyha újra minden nap látni fogom... nekem végem. Megint belé fogok esni menthetetlenül.
M ais voltam lovagolni, Félvikém aranyos volt :) És megint nagyon tele volt. Szünetben akárhányszor fölültem rá, azt hittem el fogok esni róla, annyira dobálta magát, és peckesen ment... De végül neme stem le:D

Beszéltem egy csávóval... aki járt az oldalamon, és tetszett neki, és írta h vegyem föl msnre ha akarom. 31.-én fölvettem, aznap bezséltünk egy tök jót, majd elment szilveszterezni. És már akkor volt egy furcsa érzésem. ma meg megint rámírt. És tök sokat dumáltunk. De oylan ismerős ez... annyira hasonlít Zolibára... komolyan! Mintha vele beszélnék... De oylan jó vele beszélni :) Az is megfordult a fejemben, hogy Ő az. De nemtudom... képes lenne erre? Bosszúból mindenképp. De annyira nem tudom belőle kinézni... oylan más. Annyira nem illene hozzá az iylen bosszú... nemtudom. Ráadásul a csávónak van kinn képe, dehát akármikor visszaélhet akárki bárki képével. Akkor meg? Furcsa ez a helyzet... olyan hasonlóak.

2010. január 2., szombat

Tudatlanság

Gondolom nem is kéne mondjam, de voltam lovagolni. Azért mondom. Félvér közbe lesántult (ismét), na nembaj holnap nem tom föl tudok e rá ülni, de majd 6 napig békén fogom hagyni szegénykémat, mert itt a szünet vége...:( Voltak a Hediék is. Újév alkalmából mindenkit megpusziltak. Még engem is. Ez azért meglepett. Ráadásul a hedi oylan... mit is mondjak... szeretetteljesen? : nemtudom... az votl az érzésem mintha bírnánk egymást... pedig nem. Na mind1...
Ma befejeztem az Egy gésa emlékiratai könyvet. Hihetetlen jó volt, egész téli szünetben ezt olvastam :) 431 oldalas, de nagyon jó. A filmet nem néztem véggi mert nem töltött be vp-n, utána meg már úgy elmaradt... de asszem meg kéne :D
Egy reményteli szerelem várt valóra Szajurinak. Az elnökkel. Kislány kora óta szerette, mikor találkoztak a Shirakava partján. 20 évig titkolta érzéseit, és végül kiderült h az elnök is szereti. Úgyh fölcsillant bellem a remény. Lehet h érettségi után lesz valami köztünk? :/ Nem tudom.
Elgondolkoztam. És rájöttem, h rengeteg mindent nem értek, még ha azt is hittem, hogy értem őket. De nem. És ez bosszantó.

2010. január 1., péntek

Ágaskodás ;)

Ma is voltam lovagolni:D Anikó is kinn Rebekával, vágtattak el mellettünk, első körben még csak picit nyugtalankodott a Félvér, de 2. körnél már el is kezdett ágaskodni. 2-szer is. Hihetetlen érzés volt. D nem tudom h ezt jó vagy rossz értelemben értem e... Furcsa érzés, úgy éreztem magam, mint akinek elfogyott a talaj a lába alaól. Jelene setben a fenekem alól. De szerencsére sikrült lenyugtatnom,így nem estem le. :) Szeretem azt a lovat, akármit csinál. Olyan aranyos, ss úgy bújik :) Hamarosan megjött Géza is. Nem votl valami jó érzés. Mármint... nem tudom h örülnöm kellett e volna, h ottvan, vagy sem... mindenesetre feszélyezett h tudtam h néz, meg minden. Nem tudtam a szemébe nézni. És furcsán viselkedtem. Ebben biztos vagyok. Nem akarom magam kívülről látni, h mien vagyok a közelében, az biztos. lehet, h sejt valamit. de szarom le. Nem érdekel. Apa lesz, legyen boldog a barátnőjével. Nem tudom mit szeretek rajta... Mindenesetre nagyon rossz érzés állandóan ránézni, és tűrni és tűrni. :(
ma 4-kor megyünk temetőbe, anyám 6-ra el akar cipelni misére, apám megy 7-re etetni, nemt om h megyek e. Fáradt vagyok. nagyon. De este lesz asszem a halállista AXN-en. Death Note. szal mindenképpen megnézem :) vagyis... megpróbálok nem elaludni mellette. Este 10-től. De az nincs is oylan későn...mondjuk ha azt nézzük, h fél 1-ig fog kb. tartani, és másnap meg a The Last Name lesz, szintén Death Note, kicsit má sok lesz asszem. na nembaj. xD Ilyen egy animefanatikus élete.